понедељак, 09. септембар 2013.

U bračnoj postelji sa sinom 2

Tokom svih ovih kriznih godina sin je bio jedini koji je donosio novac u kuću. Borio se kao lav da prehrani naše troje dece. Da bih mu pomogla, i da bi ga smirivala, odlučila sam se za varijantu brzog jutarnjeg seksa. Ovo mu je davalo priliku da me svako jutro pojebe i rastereti se teškog bremena spreme iz svojih jaja. To ga je opuštalo i činilo manje nervoznim za težak radni dan koji je predstojao. Naravno zabranila sam mu da ima devojku, tako da sam sama podnosila čitav teret jebanja.

Po pravilu uvek nagi spavamo u krevetu. Ja sam se svako jutro budila pre njega, a čim bi otvorio oči davala sam sve od sebe: masirala sise, drkala pičku i dupe, šaputala mu najvulgarnijim rečnikom perverzije na uvo; Moj sin nije mogao da mi odoli. Nekada je tražio samo da mu izdrkam; najčešće se dešavalo da mu na brzaka podudlam kurac, a bilo je jutara kada je hteo i dobijao kompletnu jebačinu.

U varijanti brzog jutarnjeg seksa sve se odvija hitro: čim se sin isprazni, čim svoju spermu prospe po mojim sisama i licu, okreće se i odlazi na posao. Nisam ga puštala iz kreveta dok ne istrese seme. Veoma dobro sam u stanju da predvidim šta mu kada treba. Najlakše mi je bilo da sinov kurac strpam u usta i da ga izduvam za dva minuta. Ipak, ako bi videla da to sinu nije dovoljno, posle divljačkog pušenja ponudila bi mu pičku ili bulju, i u najludjem ritmu odradila brzometnu jebačinu. U finalu je često išlo špricanje semena u moja usta, čime je on uvek oduševljen. Sve u svemu, brz jutarnji seks ne sme da traje duže od pet minuta.

Od samog početka našeg seksualnog odnosa nisam htela da sina mučim sa bilo kakvom kontracepcijom. Ovakav slobodan incestni seks spada u najopasnije, ali i najuzbudljivije radnje. Majka koja ordinira kao sinova incestna kurva eksponira se kao ženka za parenje. Njena banalna prostačka pojava i vulgarno nudjenje dovodi do totalnog ludila sina kome se nudi brza, slatka usluga - istresanje sperme za par minuta. Uzbudjenje i neobuzdana pohota da se jebe majka-drolja koja ga čeka gola, otvorene pičke i dupeta, dovodi sina u stanje animalne pohote. Takva šansa, da na brzaka u krevetu brutalno i brzo ugura svoju kurčinu u pohotne otvore majke-kurve se ne propušta tako lako. Čim bi sin ujutru otvorio oči ugledao bi golu pohotnu drolju raščepljenih genitalija koja ga mami i tada dobio šansu da svrši u svoju ličnu kurvu na brzaka.

Tipičnu jutro tih godina je izgledalo ovako: sin, vidno uzbudjen, drka kurac, trpa ga brutalno u moja pohotna usta, onda po želji u dupe ili pičku. Tada ubacujem u petu brzinu, on u grču pokušava da odloži orgazam, uz nezajažljivu želju da jebe što duže, ali ja mu ne dozvoljavam da jebe više nego što ja hoću. Muljam ga ustima, dupetom ili pičkom i seme već kulja u mlazevima, prska u meni. Ako mu kurac opet skoči tako da je uzbudjen i spreman izlazim mu ponovo u susret, ali i dalje mi je sasvim lako da ga odjebem za par minuta.

Kita sinu pulsira i jedva čeka da me kara. Posadila sam ga na krevet i u jednom potezu nasadila se šupkom na njegov kurac do korena. Momentalno je počeo manijački da se propinje. Moja karlica radi brže nego što izgleda moguće, odmah sam uhvatila ritam. Prava gužva, dahtanje i metež. Išla sam uvek na varijantu da ga u dva minuta dovedem do ištrcavanja. To je bila klasična varijanta brzog seksa: brzometno pušenje i drkanje, uz lomljenje kurčetine karlicom.

Sin je toliko zatečen radom svih delova moga tela koji služe za jebanje, da je nemoćan da spreči svoj orgazam. Vadim ga iz dupeta, i uvlačim njegovu batinu u svoju pičku. Nastaje prava cika, vriska, huktanje i stenjanje, i usled toga animalno sudatanje genitalija u petoj brzini, mumlanje i uzdisanje koje nagoveštava skoro prolivanje semenih mlazeva iz para zagorelih muda. Sin počinje da viče, nagoveštavajući kraj. Naglo ubrzava i istovaruje se u mene. Sve ukupno za pet minuta.

Jebali smo se kao ludi i nije bilo jutra kada je sin želeo da se olakša a da mu nisam pritekla u pomoć. Iz jutra u jutro, hrlio je medju moje noge da isprazni muda u meni. Svakodnevno sam usavršavala analno-oralno-vaginalne tehnike kojima ispumpavam sinove semene ejakulate.

Prekomerno ispoljavanje moje seksualnosti dovelo je do izbacivanja u prvi plan samo mojih genitalija, te oslobodjenje perverznoga u meni i pristajanje na krajnju vulgarizaciju seksualnih radnji do krajnje prostačkog opštenja. Postala sam sinova agilna bestidna pička, nenormalno raspoložena za jebanje. Kada sam jednom osetila sinov kurac, slast jebanja sa njim i njegovih semenih ejakulata, odlučila sam da postanem njegova kurva u stalnoj seksualnoj napetosti, podajući se njegovom kurcu i semenu.

Na ovaj način sam spasla svoju novu porodicu o očuvala svoj novi odnos sa sinom, bez obzira na teške okolnosti života.

Нема коментара:

Постави коментар