среда, 13. фебруар 2013.

Uspaljenice

Zajedno sam sa svojom prijateljicom Majom sa fakulteta redovno išla na utakmice naših dečkija iz odjeljenja. Obje smo volile fudbal ali mislim da smo ipak radije gledale igrače nego igru. Ali zabava je zabava. Ja sam imala dečka, već godinu dana i bila sam sretno u vezi. Ali primjetila sam da je Maja stalno pokušavala da mi nabaci nekog drugog frajera, bilo to prilikom izlaska u diskoteku ili kao sada - na utakmici.
Njen omiljeni igrač bio je Jovan. Utakmice na sportskom fakultetu su bile česte, ali Maja je na svaku dolazila u kojoj je igrao i Jovan. Osim toga, on je i trenirao u jednom gradskom klubu.

Bilo mi je uvijek neugodno poslije utakmice čekati maju, da se ona pozdravi s Jovanom. I slijepac bi primjetio da je Jovan umišljeni “bog” koji je Maju smatrao samo djevojkom za jednu noć. Dok je ona ludila za njim, pokušavala je sve, samo da bude makar trenutak uz njega. Ali kada bolje razmislim, Maja je bila zaljubljena u svakog igrača iz tima. Ona je jednostavno bila (iako meni bliska prijateljica, moram tako reći) kurva.
Tako sam jednog popodneva ponovo čekala Maju. Ona je vjerovatno otišla za njim da ga sačeka ispred svlačionice, pa sam i ja otišla tamo. Ali od nje nije bilo ni traga. Već sam se počela ljutiti, jer mi se činilo da je ona otišla zajedno sa dečkima na predavanje i to bez mene. Ali onda sam začula čudne zvukove iz svlačionice. Bila je to Maja. Ljubila se s Jovanom. Sve sam bez problemavidjela kroz otvor za ključ u vratima.
Nisam bila puno iznenađena i već sam htjela krenuti sama, ali onda sam vidjela nekog drugog muškarca koji je Maji iza leđa počeo da stavlja kitu u pičku. Ona je uhvatila dvojicu da jebe. Spustila sam svoje stvari i kleknula na koljena. Pažljivo sam posmatrala kako se Maja već spustila da ga popuši Jovanu, dok je ovaj Jovanov drug jebao sa zada.

Koliko sam se šokirala, toliko me je i uzbudilo sve ovo. Maja je tako lijepo pušila, pažljivo i precizno. Kao da liže lizalicu. A Jovanov drug je brzo i žestoko zabijao svoju karu u njenu picu. Maja je stenjala dok joj je Jovanov kurac bio u ustima. Jovan je uhvatio za glavu i počeo joj zabijati kurac u usta. On je imao lijepo tijelo, Čvrste ruke, blago mišićave, ravan stomak i mišićave noge. Nemilosrdno je iskorištavao Majinu zaljubljenost, samo da je pojebe. Ali je nisam žalila, kako da je žalim u tom trenutku kada sam upravo sebi trljala već vlažnu mačkicu. Željela sam da budem tu sa dečkima i da poližem njenu picu. Da pokažem dečkima kako se jebe.
Tada sam po prvu put skužila da mi se dopadaju i žene. A Majina guza je tako lijepo primala kurac od ovog fudbalera. Volila bi da je sada ja jebem, da joj zabijam prste u vrelu pičku i da se trljamo jedna od drugu. Jovanov drug je Maju sve brže i brže tucao. Pažljivo sam posmatrala njenu guzu, i kako lagano ulazi kita u njenu picu.
A Jovanov drug je odjednom počeo da stenje.

Dečki su svršavali Maji na lice. Ona je jače stenjala i držala širom otvorena usta. Tada sam podigla svoje stvari s poda, navukla hlače, i diskretno se povukla u hodnik.

Kasnije sam je pitala ispred sale za sport gdje se tako dugo zadržala, a ona mi je ispričala nešto o romantčnom poljupcu s Jovanom. Nasmijala sam joj se, u znak da mi nastavi dalje pričati o tom “poljupcu”…

Нема коментара:

Постави коментар