среда, 06. фебруар 2013.

U roditeljskom sendviču

Bio sam još mali, imao sam nekih 10 godina kada sam prvi put video svoje roditelje kako se tucaju. Probudio sam se noću, nešto sam loše sanjao i krenuo do njihove sobe. Vrata su bila otvorena, i jasno sam video krevet i moju majku kako četvoronoške prima kurac mog oca. Ostao sam bez reči i gledao kako joj žestoko nabija kurac, držeći je za kukove. Njene bele, velike sise klatile su se u ritmu njihove ševe.

Prošlo je deset godina od te večeri. Te noći sam iz prizemlja čuo neke čudne zvuke koji su me naterali da vidim šta je. Prošao sam hodnikom, i polako sišao stepenicama. U dnevnoj sobi odvijala se neobična radnja: majka je sedela raskrečena na kauču samo u bundi ispod koje su provirivale njene velike sise, jednom rukom gurala plastični kurac sebi u pičku, a drugom masirala očev kurac koji je stajao u visini njene glave. Lepo se videlo kako mu se guzni mišići stežu dok se pomera napred-nazad kurcem prema maminim ustima.

Jednog trenutka, moja mama je uhvatila očev kurac ustima i počela da sisa. Čulo se njeno zadovoljno mljackanje dok je očev kurac rastao u njenim ustima. Onda je legla na kauč, a otac je počeo da joj liže mokru pičku. Očigledno je to stručno radio, zato što je majka sve jače i jače stezala njegovu glavu.

“Dosta, nemoj više, svršiću tako, hoću da me jebeš tim lepim kurcem, daj mi ga”, rekla je mama potpuno nesvesna da tu na par metara od nje stoji njen rodjeni sin!

Video sam kako otac stručno prelazi rukom preko svog glavića i kako centrira vlažnu rupu moje majke. Kurac mu je lako skliznuo u njenu matoru, vlažnu pećinu, koja je očigledno bila naviknuta na ovakav tretman. Meni se kurac toliko digao da sam mislio da će da pukne, izvadio sam ga tu na stepenicama i počeo da drkam.

Mama je sada tražila od oca da je tuca od pozadi, naguzila se preko naslona kauča i čekala ponovni udar tog velikog kurca. Otac je uhvatio za kukove i silovito sjurio svoju batinu duboko u njenu raspomamljenu pizdu. Natakao je na svoj veliki, debeli trofej, nedajući joj ni minuta odmora, a ja sam besomučno gulio kožicu svog tvrdog kurca. Mislio sam da njihovo tucanje traje čitavu večnost.

Onda je otac ustao, uzeo neku kremu i počeo da maže crveni otvor maminog čmara. To je već bilo previše! Surduknuo joj je svoje crevo pravo u dupe, očigledno je to bio njihov ritual jer se mama uopšte nije pobunila, čak je počela da skiči zadovoljno. Ja sam kao sumanut drkao svoj već bolni kurac. Očigledno nisam bio dovoljno tih, jer sam skrenuo njihovu pažnju. Otac me je video preko ramena kako drkam ali je nastavio da rastura mamino dupe, i otprilike u isto vreme kad i ja su počeli da svršavaju. Mama se dva-tri puta sama natakla na očev kurac i počela da vrišti, a on je još jače stegao njene guzove i počeo da svršava duboko u njeno dupe. Sperma je izlazila na sve strane, par minuta smo svo troje gledali jedni u druge i svšavali.

Onda se otac pridigao, i otišao u kuhinju da stavi kafu. Mama me je pozvala da sednem pored nje, i rekla da je to što radim skroz normalno i da ne treba da se stidim. Ja sam onako polu mlitavog kurca gledao u njene mokre pičje dlake umazane očevom spermom, i nesvesno pružio ruku ka njoj. Mama je najpre ustuknula, začudjena mojim potezom, ali kad sam joj prstom napipao otečeni klitoris koji sam počeo da trljam prepustila se užitku.

Rukom je potražila moj kurac koji se ponovo budio, i počela da ga drka. Dok se otac vratio, ja sam trpao svoj kurac duboko u mamino razradjeno dupe. On je prišao, razmaknuo mi guzove i gurnuo svoj podmazani pendrek pravo u moje dupe! Videvši to, mama je počela da se još jače nabija na moj kurac. Bio sam u roditeljskom sendviču! To me je dotuklo, počeo sam da ponovo svršavam puneći njeno dupe, a onda je i otac ispustio krik i prosuo svoje seme u moj šupak.

Posle nekoliko dana (i još nekoliko vrućih večeri sa njima), majka i otac su mi ponudili da trajno predjem u njihov krevet. Od tada svakodnevno vodimo ljubav u troje, u svim mogućim kombinacijama.

Нема коментара:

Постави коментар