среда, 06. фебруар 2013.

KOMŠINICA VERA

Bilo je letnje vreme, jul. Ja sam kao i svakog leta ustajao kasno jer nisam imao baš nekih obaveza preko leta pa tako ni tog dana. Imao sam tada 21. godinu i bio prilično napaljen na gotovo svaku koju sam vidio. No imao sam i jednu tajnu želju, da kresnem matorku Veru koja je živela sama kao moja prva suseda. Pošto sam kasnije ustao išao sam se istuširati ali nisam znao da su vrata od kuće otključana pa sam se ne sluteći ništa otišao istuširati. Kada sam završio izašao sam iz kupaonice sasvim nag, usljedio je susret s predmetom mojih maštanja komšinicom verom u mom dnevnom boravku, ona je ušla u kuću dok sam se ja tuširao pa nisam mogao znati da je unutra. Kad sam je ugledao sav sam se prepao i svoj alat prekrio dlanovima inače mije 15 i po cm sasvim pristojan. Na moje veliko zaprepaštenje ona se je nasmijala kao neka kurva i bez oklevanja rekla mi da se ne stidim jer da je u životu videla mnoge gole muškarce.

Ja joj nisam ništa odgovorio samo sam se zacrvenio. Nakon par trenutaka smogao sam snage progovoriti. Rekao sam da mi je neugodno jer sam mislio da sam sam u kući i da nism nikoga očekivao. Ona se smeuljila kao da sam ispričao neki vic. Bila je lepa čvrste građe sa velkim sikama, crnu kosu i lepo lice iako je imala tada 47 godina. Rekla mi je da bi mogli da popijemo kafu jer je srela moju kevu na ulici a ova joj je rekla da se vraća kasno a ja da spavam. Iako nevešt u kuvanju kafu sam skuvao sam pošto sam se obukao. Donio sam kafu u dnevnu sobu, a ona mi reče da se nism morao oblačiti jer da sam baš lep kad sam gol. Progutao sam knedlu. Reče mi hajde da malo sedneš do mene do mene da ne pričamo na daljinu no ja napaljen kakav sam bio noseći šolju s kafom polio sam se po majici i pantalonama. Ona se ponovno nasmeje i kaže sedi. Ja sam seo i ona me počne svlačiti prvo gornji deo pa mi poče otkopčavati pantalone. Sasvim sam se opustio i počeh je maziti po dojkama. Bile su ukručene i nabrekle!
Kad smo se našli goli ona je sjela na moj kurac i počela se tromo nabijati na njega ja sam predložio da promjenimo pozu što je ona i prihvatila jebao sam je u sve rupe nabijao ga do kraja bez kurtona. Stenjala je a najedamputa je prestala . Znao sam da je svršila. Rela mi je da već dugo nije bila jebana i da sm joj skinuo paukovinu s pičke i šupka. Pošto ja još nisam svršio ponudila mi se je da mi ga popuši, baš kako mi je pričao moj drug Stevo počeo sam da urlam ich komme, ich komme ja ja ja… i svršio sam joj u usta a ona je samo gutala osetio sam da bi mogla celo bure da proguta ta pohotnica, moja komšinica Vera. Jebali smo se još mnogo puta u njenoj kući bez obzira na vremenske prilike a posebno je volela grmljavinu i ječačinu uz glasnu narodnu muziku. Ja sam bio njen rob a ona moja robinja. Jebala se ko prava vučica.

Нема коментара:

Постави коментар