понедељак, 11. фебруар 2013.

Cuckold – I dio

Pijan sam, ne mogu voziti a tvoj prijatelj Damir se nudi da nas on odbaci svojim vozilom doma, hm nije loša ideja jer ako ga čopi murija njegov problem, a ako mu se posreči ok ......samo pametnjaković ima zahtjev da ja sjedim odozada jer sam pijan da ga ne ometam što spremno prihvaćam ( a ti kao nisi , he he pa nisam ni ja lud) i krenusmo mi našem dragom domu svi veseli.
Vi pričate veselo dok ja nisam zahrkao, a legao sam glavom iza njegovog sjedala da te mogu promatrati. Gledam ga kako ti miluje butine dok se ti malo onako više reda radi kao braniš, dok te nije uhvatio za grudi i dok si ti htjela da se odmakneš on ti ih je stisnuo da si jauknula i pogledala na mene , normalno da sam automatski zažmirio. Dozvala si me par puta ali ja sam čvrsto "spavao".Grga , Grga jesi li ok , kad Damir ne ispuštajući tvoju sisu iz ruku kaže ma pusti ga vidiš da se oblokao nek spava. Vidim da ti je pustio sisu i nešto petlja kod sebe i uzdiže se s sjedala,i tebe hvata za ruku i primiče je sebi u krilo. Cikneš veselo, kao budalo jedna, pa kurac si izvadio van, vidjeti će nas Grga i kao duriš se , a on ti veli drkaj ga mala ili ću ga ja zvati da vidi što se radi dok on spava. Smiješ se i vidim da pogledavaš u njegovo krilo , kao pa baš ti dobro stoji , jel ti ne smeta dok voziš da ti ne bi zapeo za volan ha ha . Kaže on tebi daj ga malo prihvati da me ne ometa dok vozim i tako malo kroz šalu on tebe opet uhvati za ruku i stavlja je sebi u krilo( mogu samo pretpostaviti šta mu radiš) ruka ti veselo skakuće gore dole, dok promuklim glasom progovaraš, a je ti dobar komad baš mi je drago da ga mogu malo milovati.
Damir gura svoju ruku medju tvoje noge vidim kako se namještaš da bi njegova ruka lakše došla do tvoje pičke zabacuješ lijevu nogu skroz do mjenjača da bi te mogao lakše šlatati po pički, govoriš mu da gleda gdje vozi , a ne da stalno gleda u tvoju pičku, diže ruku i vadi ti sisu van iz grudnjaka , grubo ih mjesi na čega ti stenješ.Auto je stao vjerojatno na semaforu i nema nikoga okolo dok se on naginje i ljubi te žestoko a ti mu uzvraćaš vidim kakva žestina izvire iz vas, uh malo mi nije svejedno kad vidim kako ga ljubiš i tvoje bujne sise vani vire preko grudnjaka a on ih grubo mijesi.Krećemo namještaš si frizuru i pogledavaš nazad na mene te se okrećeš skroz prema meni a guzica ti je prema šoferšajbi dok ti, kao gledaš mene s izbačenim sisama(divan prizor vidim ih kroz poluotvorene kapke mrak je gdje ja ležim) a vidim da te on hvata za guzice i naređuje ti da skineš gaćice smiješ se kao luđakinja , popustile su sve kočnice i vičeš jesi li lud a on ti već svukao gaćice do koljena dok ti vrckaš guzicom da lakše siđu , eh do koljena i dalje ne idu . Moraš se vratiti na sjedalo i sjesti kako treba, te dignuti noge i kroz smijeh veliš jel dobro sad, a gaćice ti na stopalima vrtiš s njima i smiješ se te ih skidaš skroz i širiš noge te zabacuješ glavu na naslon i miluješ se po pički, te mu govoriš uh kako si me zapalio sva gorim on ti govori da gurneš prst u pičku i vrtiš s njim u njoj. Sad ga izvadi te gurni onom svom pijancu da malo liže tvoje sokove , smiješ se kao luda na to , a on ti govori ozbiljan sam napravi to , ma joj Damire jesi li lud pa probuditi će se hajde samo daj govori on.
Gledam te kako vrtiš rukom po pički a, vidim ti sise kako se lijepo klatare na svježem zraku. Okrećeš se prema meni i gledaš me s rukama prebačenim preko naslona tvog sjedala i kao govoriš njemu, ma voli to moj Grga sokove iz moje pičke i krećeš rukom prema mome licu , ja se kao vrtim ti zastaješ , ustvari ja s namještam da tebi bude lakše staviti ruku u moja usta. Miluješ s prstom moja usta lagano ih otvaram guraš mi prst u usta cuclam ga kao beba cuclu ( joj kako to volim) smiješ se kao luda vadiš prst iz mojih usta, petljaš oko haljine da ga opet gurneš u pičku ali ti je nezgodno dok ti Damir govori hajde s stražnje strane preko guzice gurni u pičku tako ti je zgodnije, smiješ se i vičeš mu budalo jedna gledaj gdje voziš a ne u moju pičku i valjda ja znam kako ću doći do svoje pičke i gledaš u njegov kurac. Guraš si prste u pičku i rovariš po noj da ih navlažiš te ponovo guraš meni u usta spremno ih primam te ih slasno oblizujem,čudno me pogledavaš i zagledaš te govoriš Damiru, jebote ovaj moj Grga toliko voli pičku da i u snu liže kao dijete lizalo, malo me zagledaš te me diraš po hlačama, a on stoji napet, drmusaš ga i smiješ se kao luda, on te pita što se smiješ pa ovaj moj Graga nešto sanja stoji mu kurac kao toranj vukovarski he he. Još ga malo drmusaš preko hlača ali ti je nezgodno tako sjediti te se spuštaš nazad na sjedalo i pokušavaš spustiti suknju a on ti brani kaže da ti želi gledati pičku. Okrećeš se prema njemu širiš noge, joj meni koja poza suknja oko pasa noge raširene dva prsta u pički vrtiš s njima kao luda a sise ti vire van iz košulje, super, napet sam kao puška.
Diraš se po sisama drugom rukom on te pokušava dirati ali mu odgurneš ruku , kao jebi se momak moj Grga spava a nećeš me ni ti dirati(koji joj je kurac sad mislim u sebi, pijano i ludo) drkaš kao luda , s nogama otvorenim prema njemu primjećujem da se i njegova ruka pomiče valjda i on sebe drka, govoriš mu da pazi kako vozi, joj kako je meni dok se vas dvoje manijaka drkate i gledate a ja patim .......
Vidim da si ubrzala s milovanjem i stiskanjem sisa a noge ti se grče uzdišeš besramno , i grčiš se dok se iz pičke čuje šljapkanje od prstiju koji rovarae po njoj vrištiš kao luda, prsti ti nestaju medju tvojim nogama čujem samo kako šljapkaju tvoji sokovi. Trzaš se i smiruješ te bacaš pogled na mene( vidi sjetila se da i ja postojim), naginješ se na mene te mi guraš svoja dva prsta u usta sisam ih kao gladno dijete oblizujem ih kao sladoled gubim se i ja, te ih uvlačim i cuclam kao luđak , našto me ti me čudno gledaš te govoriš , a jebote ovaj moj Grga i u snu lud za pičkom i smiješ se kao luda.
Vračaš se na sjedalo , trpaš sise u brus i košulju spuštaš suknju, dok Damir galami ne nemoj se oblačiti , i drka kao lud , čudno ga gledaš i smiješ mu se dečko odjebi meni nećeš naređivati. Prebacuješ ruku u njegovo krilo valjda mu drkaš vidim to po pokretima tvoje ruke , a jebiga stajemo pred našu zgradu ........ uh opako je bilo

Нема коментара:

Постави коментар