петак, 11. јануар 2013.

Gužva na parkingu – IV dio

Nakon provedenog tjedna kod kuće i silnih pokušaja da nešto bar pripremim za nadolazeće ispite na faksu, nije mi Maja izlazila iz glave......a niti Tanja....... Čak sam se u jednom trenutku „uplašio“ da sam se zaljubio...... koma...u udanu ženu.......!....no te sam misli odmah razbijao sa pokojom pivicom i uvjeravanjem da bi ona tako sa svakim učinila....njoj je trebalo malo žešćeg sexa od onog kod kuće.! U stvari, Tanja me je sve više i više privlačila i zanimalo me imam li šanse.... Na Maju sam se već navikao, nekako osjećam da sam je lako dobio na kurcu, ali ova je bila nekako veći izazov..... naravno, za pojebat i zato me je posebno privlačila sve više.
U Osijek sam stigao ujutro i odmah poslije prve crne tople kave u prvom kafiću, otišao ravno do moje trgovine užitaka..... moram priznati da sam bio već napaljen pri pomisli da ću ih sresti uskoro...zagrliti ih i osjetiti malo ženskog tijela uz svoje.......ma sve me napaljivalo jer nisam jebavao ništa već 8-9 dana .....drkanje ne računam...bilo ga je i previše....i na Maju i na Tanju!
U trgovini sam za pultom zatekao Tanju.... nije bilo kupaca. Kad me ugledala, samo se nasmijala i pozdravila, te upitala; pa gdje si ti ovih dana...?!..., evo me!...rekao sam i bez oklijevanja obišao pult i prišao joj....ona mi je pružila ruku, ali sam je pri rukovanju lagano povukao prema sebi s namjerom da je zagrlim i poljubim.... u obraze.... prijateljski, no ona je izgubila ravnotežu i jače se naslonila na mene cijelim tijelom ...... ugodno iznenađenje za mene ......ja sam je prihvatio da je pridržim....tada sam osjetio preko svoje majice njene čvrste grudi ...... drugom rukom sam je obuhvatio oko struka. U trenu se odvojila od mene, ali sam osjetio žensko tijelo i mozak mi je blokirao. Samo me je oštro pogledala i tiho rekla „Halo....jesi normalan“...
Ma oprosti, nije namjerno..!....na to će ona....Dobro zaboravi..!.....Nemogu!....Zašto? upita me ona.....Pa zato što mi je blokirao mozak kad sam osjetio tvoje zgodno tijelo uz svoje...kad si se naslonila na mene!...... Gledala me netrepćići očima, nepokazujući osjećaje nikakve........kao kakav stup......pomislio sam da će me čak i tresniti s nečim po glavi...ali sam nastavio (pa kud puklo da puklo)........ A i parfem ti je predobar...i mrtvog mi muškarca razbudio!.......Pobjego joj je blagi osmjeh.....laknulo mi je!
Kao prvo, nisam se ja naslonila na tebe, nego si me povukao...... i nemoj da ti to više padne na pamet....nikad.....kao drugo....ovdje dolaze kupci i može netko vidjeti i kojekako protumačiti.....!....i kao treće...zastala je i blago se nasmijala....stvarno ti se sviđa parfem.....hoću reći, djeluje na muške!
Tanja, tvoj parfem doslovno poziva na jebačinu!.....Ma ti nisi normalan!......Kad ti kažem.....na mene tak djeluje!...... Samo me pogledala i nasijala se.......Stavrno si ćaknut...skroz....reče mi! Nego, zašto si došao.........pita me. Pa da vidim Maju....i tebe naravno! Ma da....pa nema Maje...na odmoru je!...Kako odmoru.....! Na to će ona. Pa jel ti nije rakla da ovaj tjedan ide sa mužem na more?!.....Ne...zbilja...kad se vraća! Idući tjedan, a do tada radim sama, pa se zamjenimo...ja na more a ona radi sama u trgovini. .....Meni je u tom trenutku sinula ideja ....sad ili nikad.......Pa smijem ja doći na kavu ovdje i kad nje nema ......valjda!....nismo baš neki stranci?!.....Naravno.....sad ću pristaviti kavu, dok nema kupaca.....i ode u drugu prostoriju.......ja sam za njom išao i sjeo na stolicu blizu rešoa. Kad je došla sa đezvicom vode, stajala je pored mene. Tanja....zbilja miris tvog parfema i tijela djeluje na mene strašno......! A da ti nisi već došao malo napaljen ovdje...reče i nasmija se.....! Jesam, al sam izludio od kad sam te osjetio na sebi.....a to sam želio već dugo vremena....!...Što to!...upita....Osjetit tvoje vrelo tijelo na mom tijelu....jako me napaljuješ! Posebno me napaljuje to što si nas promatrala dok sam u Maju nabijao tvrdi kurac.......vidio sam kako si nas gledala!..... Ona je samo blago pocrvenila i gledala u đezvicu sa vodom. Ustao sam.....stao iza nje....obuhvatio je rukaka i privukao na sebe.....jednom rukom za grudi, a drugom oko struka, te počeo ljubiti vrat i ramena......počela se otimati, ali što se više otimala, ja sam jače stiskao......nisam čuo niti što je govorila.......!....... Slijedećeg trenutka se prestala opirati, a moje ruke su klizile po čvrstim grudima, osjećajući da su joj bradavice već nadignute i krute....glavu je zabacila iza...prema meni te sam joj ljubio i uho i vrat....lagano je uzdisala! Kurac je bio pred eksplozijom i htio sam da ga osjeti preko robe...na guzi....spustio sam jednu ruku do njene pice....prstima joj dodirivao picu ...preko tajica, a dlanom je privukao na svoju tvrdu kurčinu.......koja se izdizala između njenih guzova. Kad sam joj prstima dotakao picu samo se stresla......! Druga ruka je već bila ispod majice i lagano milovala i mijesila prekrasnu sisu....provlačeći tvrdu bradavicu između prstiju.!......! I kad sam već bio u sedmom nebu i razmišljao kako da je svučem i na kurac nabijem do jaja, ....zazvoni zvonce iznad vrata, na ulazu u trgovinu...... u trenu me je odgurnula od sebe....... viknula.....Odmah dolazim!.... i namještala robu na sebi.....! Gledala je u mene sva crvena u licu.....Koja sam ja glupača.....mogao nas je netko uhvatiti.....!....te otišla za pult....... Bio sam van sebe od napaljenosti.
Kad je kupac otišao, stala je na vrata i rekla......A sad se smiri...ili odlaziš odmah...bez kave!...... ja sam upitao......I bez jebačine?!..... To svakako...izbij si to iz glave!......Nisam ja Maja!....... A ovo maloprije?!...što je to bilo......nije ti se svidjelo!.....upitam je......... Što je bilo, bilo je....a nije niti mjesto ni vrijeme!..... Pa ti izaberi i mjesto i vrijeme...ja sam za!........Odustani, reče mi! .......I promjeni temu, ne odgovara mi!....Popili smo kavu....pokušao sam još jednom se temom jebačine, ali me je odmah presjekla....no jedno je sigurno......ostalo je traga na njoj od maloprije....drugačije je reagirala....bila je napaljena.......al mi nije dala blizu....nakon kave sam otišao u studentski dom i dvaput izdrkao.....bio sam do ludila napaljen. Sutradan sam poslije ispita opet išao kod Tanje..... da se ispričam!......Nema smisla da išta kaže Maji....da me nebi i ona nogirala.
Kad sam ušao u trgovinu, bilo je par kupaca....uljudno sam pozdravio i ko fol i ja nešto razgledavao po trgovini.... dok kupci nisu otišli. Tada sam prišao pultu i pitao...... ima li što za mene danas....Tanja me pogledala i rekla...Opet ti.....kako si ti uporno stvorenje...!..i nasmijala se. Ma ja ne odustajem i kad sam mrtav...hehehe...... samo ako osjetim i mrvu šanse...... no došao sam se ispričati za ono jučer...što nije išlo kako valja.!!! Ma jel...ti si osjetio mrvu šanse..... kad?!...pita me.... Od kad sam te ulovio da nas promatraš za vrijeme jebačine. ..... Ako nešto gledam ne znači da to i želim!---reče..........Jesi sigurna u to?! Pitam je.......Gledala me kratko i reče...Pa i nisam....iskreno! ......sad sam ja ostao zatečen odgovorom....... Sad mi nije ništa jasno.....razjasni mi molim te?!....samo se nasmijala i rekla.......Znaš šta, jučer sam kod kuće razmišljala i odlučila te pustit bliže..........dođi sutra ujutro već oko 6...kao kad si dolazio Maji........ da nas nitko ne ometa ....a sad idi...imam puno posla!....... Koma...... nisam mogao vjerovati .......Tanja me zove na jebačinu...... ili kako sam ja to već sebi zamišljao.!!! Nisam bio za ništa cijeli dan....samo sam razmišljao o jutru....koje je konačno i došlo!
Prije 6 sam već lagano šetao u pravcu trgovine, kad je Tanja izašla iz auta, koji je vozio njezin muž....žureći na posao. Ona lagano prelazila cestu njišući kukovima, u ljetnoj haljinici na bretele, koja je padala niz tijelo do iznad koljena....znala je da je gledam! U trenu sam bio u trgovini za njom. Zaključala je vrata i samo se nasmijala.....te rekla....Igramo po mojim pravilima...danas...OK!... Naravno, pristao sam bez oklijevanja....nisam imao pojma što me očekuje!!!
Prišla je radiju i pustila laganu disko glazbu sa CD-a, a meni rekla da se svučem skroz........ nisam oklijevao i u trenu sam bio skroz gol....čvrstog, nadignutog kurca.... samo me je gledala i smješkala se..... Zatim je stolicu donijela do radijatora i rekla mi da sjednem i stavim ruke na leđa, a iz torbice izvadila čelične lisičine....policijske......obložene dijelom nekakvim plišanim platnom!..... Pogledao sam je i rekao.... Jel to neophodno?!..., samo se nasmijala i rekla....Po mojim pravilima.......bio je dogovor...moraš mi vjerovati!....... OK...nek ti bude.......!...... U trenu mi je ruke svezala lisičinama na leđima, oko radijatorske cijevi....a ja sam se isturio van stolice da kurac dođe do izražaja.... da ga što bolje vidi i poželi!..... Slijedećeg trenutka je počela plesati uz glazbu.... lagano se izvijajući i raskopčavajući haljinu....... svakim dugmetom se njeno tijelo otkrivalo i ubrzo je bila samo u čipkanim tangicama crne boje, kroz koje se nazirala izbrijana pica sa nešto dlakica iznad klitića...... meni samo što nije srce stalo..... kako je dobro plesala... dolazila je do mene....i odlazila ......mazeći svoje prekrasne grudi. Za mene vrijeme kao da je stalo. Ubrzo je ostala i bez tangi i potpuno gola u plesu opkoračila moje tijelo...... neznam više kako sam se osjećao..... samo sam čekao da se nabije na glavić koji je bio u erekciji turbo....! Al nikako da dođe do nabijanja....... trljala je vlažnu i vrelu picu od moj stomak i prsa..... noktima me grebala po vratu i ramenima i samo plesala ...... nisam je mogao dotaknuti..... bio sam van sebe. Napaljena pička pleše mi oko kurca, a nemogu je dohvatiti....za poludit!..... Nekoliko puta mi je prislonila kurac na stomak i sjela na njega..... polagano, tako da je tijelo pretvrdog kurca nasjedao između usnica.....vlažnih, vrelih, nabreklih i polagano je klizila naprijed nazad, klitoris joj je klizio od mojih jaja do glavića, al nije dala glaviću blizu vrele uske rupe .....srce mi je htjelo iskočiti od napaljenosti. A Tanja je bila sve vrelija i vlažnija....ko u nekom transu da je plivala........ očigledno je uživala. Moje tijelo se kočilo i izdizalo sve više i više....... kad je bila jednom u položaju da mi je na glaviću bio vlažni klitoris..... u trzaju sam spustio kukove....kurac se malo izdigao i u istom trzaju nabio kurac u njenu preusku pičku...... al ina moju žalost samo vrh glavića...... bila je preuska i skočila je sa mene ko opurena..... vrisnila je..... nagnula se mahinalno do mog vrata i ugrizla me za mišić između vrata i ramena...tako snažno da sam urliknio..... Ludo jedna ...jesi normalna?!...pitao sam i pogledao prema ugrizu......ocrtavali su se svi zubi...... pa kuja me stvarno jako ugrizla.......! Koji ti je kurac sada?!....pitam je......samo me bijesno gladala i zabila nokte u moja rebra ispod ruku......i reče..... Rekla sam ...po mojim pravilima mora biti.....a to znači da nema prodiranja u mene i dodirivanja mog tijela rukama!..Pristao si!, pa mi snažno obuhvati rukama jaja i povuče ih prema dole....... Kurac mi je počeo lagano opadati....... što od bola njenih zabijenih noktiju, što od ugriza.....!..... Što je sad?!, pita me....pa ništa budi malo nježnija, rekoh joj. Tada je ustala i iz torbice uzela nekakav vibrator....dosta tanak...... uključila ga i počela se maziti s njim i pomalo si ga gurati u picu, a sve plešući pored mene....da mi nijedan detalj ne promakne...... Znam ja što muške vraća u borbeni položaj....prekoračila me ..okrenuta meni leđima...... naguzila se da sam vidio kako joj u pici nestaje vibrator....njene butine su mi stiskale struk...osjetio sam svaki njen pokret. Kurac mi se počeo vraćati u život...... svidjelo mi se kako se mazila...... a onda...iznenađenje.......vlažan vibrator poče gurati meni u čmar....nisam mogao vjerovati...... pa ova žena je skroz luda.......stisnio sam mišiće da to ne uspije, a ona me onda uhvati za kurac i reče....... vidi kako ti se brzo skanmenio kad si osjetio vibrator na čmaru......i cinično se nasmijala......ostavila je vibrator na stol pored nas....okrenula se prema meni i rekla....Sad nastavljamo gdje smo stali i nastavila kliziti picom uzduž mog kurca...... Atmosfera je postajala sve vrelija....... nisam više mogao izdržati i mlazovi spreme se se počeli razlijevati po mom stomaku i preponama........ona to nije primjećivala...... samo je i dalje trljala pičku od moj kurac..... sce brže i jače....u trzajima...... u jednom trenutku se počela trzati.....uzdisati kratko i malaksati sa pokretima....... iz nje su šikljali mlazovi....... nisam još doživio da ženska tako svršava...... Svoje mlazove je prosipala po mom stomaku i prsima...... pomicala se skroz do moje brade....i gledala me zadovoljnim pogledom......! Tad je ustala i rekla a sad ti trebaš svršiti....i sjela mi na noge....... kad je shvatila da sam ja svršio prije nje ...poludila je.......zabila mi nokte sa obje ruke u prsa i isparala me do prepona....... bol je bila odvratna..... iza njenih noktiju su ostale crvene crta po mojoj koži........ !...... Zaurliko sam : Pa ti kučko zbilja nisi normalna. Stvarno si skroz pukla!......Na to će ona...... Svršio si a da nisi rekao.... Po tvojoj spremi sam trljala picu....mogu ostat trudna....idiote!..... Gledam je i nemogu doći sebi....... Trebala si reći prije......odakle da znam što ti je u glavi!....... ona se nagne prema meni i kaže....Svejedno si bio turbo dobar.......al ti želim još nešto pokazati! Gledao sam je s nevjericom...što će sad biti. Počela je trljati dlanovima svoje sokove po mom tijelu, izmješane sa spremom...zatim se nagnula i polizala ih poprilično, nenadajući se prišla mi je do lica, uhvatila dlanovima lice i strasno me poljubila...trpajući mi svojim jezikom spermu i picine sokove u usta. Doslovno sam se šokiro..... otrgnuo sam se tog poljupca iste sekunde....... a ona se kurvinjski nasmijala i rekla A misliš da se ženama sviđa kad muški žele nakon jebačine svršiti ženi u usta!?.....te me nastavila trljati dlanovima.....razmazujući tekućine po meni....svuda....po licu , kosi, rukama i nogama.......kao da me je cijelog htjela umazati.
Nakon toga se pored umivaonika oprala...obrisala i obukla, a ja onako još uvijek vezan čekam da odveže i razmišljam kako sam ispao konj svjetski. Imao sam potrebu dobro je napljuskati kad me odveže. Ona je pogledala na sat i reče...... Odvezat ću te pred otvaranje trgovine.....za 20 minuta...... nek se sve dobro osuši na tebi..... tako da svi osjete na mirišiš na jebačinu....... i nasmijala se cinično! Ma da , mislio sam , ova žena nije normalna. Kako da joj se osvetim...... to mi je samo bilo na pameti.
Kad je bilo vrijeme, pitala me: Kako ti se sviđalo sve ovo...... Rekao sam da je meni bilo super...a bilo bi i bolje, samo da nije grizla i grebala........! Na to će ona: Morala sam jer si bio neposlušan....... za neposlušne uvijek slijedi kazna! Da rekao sam.......a mogli bi ovo i sutra ponoviti......bit ću poslušniji.....! Što da ne! rekla je i otključa lisica sa mojih ruku.....!
Jesi za kavu!...pita me.......Ne!....idem se otuširati, moram do faksa još.......Znači sutra u isto vrijeme?! i nasmijem se...... Može!, reče ona....! Žurno sam napustio trgovinu!
Nisam se u životu jadnije osjećao dok sam pješačio do studentskog doma.... imao sam osjećaj da me svi gledaju...... koma!

Нема коментара:

Постави коментар