понедељак, 24. децембар 2012.

Privatiyacija – XX dio

Gazda je boravio u hotelu i nestrpljivo očekivao gradonačelnikov poziv. U gradu su se održavali izbori i prema nekakvim anketama gradonačelnik nije dobro stajao. Prijetio mu je poraz od protukandidata, mladog i obrazovanog i nadasve poštenog gospona. Gazda je s gradonačelnikom još prije sklopio dogovor da će, u slučaju gubitka gradonačelnik od njega kupiti hotel za višemilijunski iznos. Uživao je u krevetu s tajnicom kad mu je zazvonio mobitel. Bio je to gradonačelnik i pomalo tužnim glasom mu priopćio da je izgubio. Nakon par dana našli su se u hotelskom baru, dogovarajući cijenu hotela. Gazda je tvrdo inzistirao na cifri od 5 mil., dok je bivši gradonačelnik pokušavao to spustiti: Daj prijatelju ne moš više od tri, pa sjeti se da si ga dobio za kunu i u njega si uložio max. milju, nemoj zajebavati. A onda ga je gazda oraspoložio izjavom da mu je u cijenu hotela uračunao i sve zaposlenice s njihovim posebnim ugovorima. To je bivšem gradonačelniku zazvučalo primamljivo i na kraju su se dogovorili oko prvotne gazdine cijene. Gradonačelnik je odmah krenuo u inspekciju svojih novih kurvica, htio se sa svakom detaljno upoznati, a uz njega je bio i gazda koji mu je asistirao prilikom obilaska. Gazda, stari lukavac pokazao mu je samo one koje on neće voditi sa sobom, jer je nakon prodaje hotela odlučio jedno vrijeme odmarati od bilo kakvih investicija.
Sa sobom za Zagreb poveo je još uvijek netaknutu Dinu, Vikicine klinke Monu i Kristinku, kao i još tri klinke Mateu, Anu i Ivanu. Njihove mame koji su već bile u određenom stupnju trudnoće nije vodio ostavio ih je novom gazdi na milost. Naravno da su mu mame to zamjerile ali nisu mogle puno učiniti. Čuvale su posao i nadalje trpile novog gazdu sa poznatim načinom obaveza. Kad su stigli u gazdin zagrebački stan zatekli su Miru koja je za svaki dan trebala ići na porođaj. Klinke je poslao u sobu a s Mirom se htio dodatno oprostiti. Niti na nju više nije računao, povukao ju je za kosu i prislonio kurčinu uz njezin ogromni trbuh. Ispod njih je klečala Dina koja je sa zadovoljstvom lizala njegova jaja. Miru nije htio jebati, samo je drkao i na kraju zalio njezin trbuh a ona je svu spermu razmazivala po sebi. Ostavio ju je u bolnici i poručio joj da ima otvoren račun u banci s povećom sumom i nek se ništa ne brine.
Nakon avanture i posla u provinciji postao je znatno bogatiji u financijskom smislu. Zajebao je bivšeg gradonačelnika za cijenu hotela, a i sve snimke karanja svojih zaposlenica prodao je nekom američkom porno provajderu. Konačno je htio malo istinskog odmora u društvu odabranih i skoro nenačetih drolja. Tako ih je jedan dan okupio i objasnio im da će od 5. mjeseca ići na njegovu jahtu te da će krstariti Jadranom. I za njih je to bilo nešto novo i po njima se vidjelo da ne mogu sakriti zadovoljstvo. Na brodu im je objasnio i pravila ponašanja i odjevanja. Ovisno o situaciji klinke bi katkad glumile da im je Dina majka a gazda otac, a ponekad da su sve obične gazdine članice posade. Dok su se prvih dana upoznavale s brodom, gazda je uživao u prizoru ispred sebe. Sve su bile gole, njihove poveće sise i guze su se ljuljale pred njegovim očima. Smišljao je plan kako će jebati Dinu po prvi put. Iako je ila duplo starija od klinki još uvijek ih je nadvisila u svakom pogledu. Naredio je klinkama da izađu na sunčalište i da jedna do druge legnu na trbuh te da se sunčaju. Promatrao ih je iz kabine uživajući u njihovim guzama i podatnim malim uskim šupčićima. Izašao je van do njih, osvrnuo se oko sebe i kad je vidio da u blizini nema drugih plovila započeo je dobro im poznatu jebačinu. Prvo je zabio kurčinu u Monu, nabijao ju je žestoko. Mala se derala iz sve snage a njega je to još više palilo. Istim načinom opslužio je i ostale klinke.
Na kraju je svršio u Ivanu, puneći joj šupak toplom spermom. Dina je opet stajala sa strane s kamerom u ruci i sve snimala. Skočili su u more svi osim Mateje koja je na palubi lizala Dininu guzu.

Нема коментара:

Постави коментар