субота, 15. децембар 2012.

Oslobođene strasti – III dio

«Spremni smo!», obavijestila je muža koji ju je čekao u krevetu.
«To je bilo brzo», odgovorio je.
«Znam, hvala Bogu na e-mailu. Znaš koji je Goranov? 20cmtvrd» Sara se smijala, no Ivo je bio zabrinut. Skidajući odjeću sa sebe pitao je, «Sigurna si da to želiš?»
«Naravno!», odgovorila mu je, «Nemoj mi reći da si se sada ustrtario.»
«Nije to, samo nebi htio da se upustiš u nešto što ti nije skroz sjelo.»
«Ivo, želim to. Vjeruj mi. I sam si vidio. Kada sam s Goranom i Perom postajem prava drolja. Skroz mi je ok da pozovu i druge dečke. Nikad prije nisam bila na redaljki, i stvarno se veselim.» Zastajući da razmisli nastavila je, «Znaš, mogli bi sve ovo jednog dana i napisati i poslat u neki magazin. Ljudi će se sigurno napalit.» Izvadila mu je kitu iz pidžame, «al sad je vrijeme za tvoju nagradu.»

«Kako mi je lijep i tvrd, vidi vidi… Znam o čemu misliš, ti zločesti dečko…» govorila je između lickaja muževe kare. «Tako si se napalio misleći na ono što će mamica ovog vikenda u motelskoj sobi raditi sa tvojim školskim prijateljima. Pušit će im mlade kurčeve i dati im da ju trpaju u majčinsku pizdu, a onda će izvaditi te batine i zaprdekat joj ih u kenjulju! Jel bi moj mali dečkić htio to gledati, hmmm?»
Ivo se zagrcnuo i zatim ispalio ravno u mamino, ovaj, ženino grlo.

Te subote, Sara i Ivo sve su dogovorili. Ivo se izvukao od Darija tako što mu je rekao da mu mora nešto pomoći na poslu, a Sara je dodala kako mu obečaje da će sljedeća subota biti super specijalna, naime, nije htjela biti previše natečena, a poslije jebačine sa sinom to je bilo neminovno. Oko sedam navečer bračni par se obukao, a kada su izlazili sin je izgledao iznenađeno.
«Gdje idete?», pitao ih je.
«Oh, samo na večeru dušo», mamica je odgovorila.
«Da, uh, vratit ćemo se za koji sat», Ivo je promrmljao.
«Koji sat?!», Dario se podsmjehivao. «To nije večera, to je gozba!»
«Da, nauživat ću se velikih kurčina tvojih prijatelja», mama je pomislila. Kako su odlazili, Dariu je prošlo kroz glavu da bi mogao nazvati prijatelje, možda da negdje odu. Ili tako nešto.

«Uh, čovječe, ne mogu», Goran je odgovorio lažući preko telefona. «Tu su mi neki rođaci, znaš, stvarno večeras ništa. Zapravo, idemo malo van, pa tako…»
Iz slušalice lagao je i Pero, ali skoro istinitom rečenicom, «Žao mi je Dado, Imam spojak.»
«Ti?», pitao je Dario, «Od kad si s njom?»
«Pa, odkad sam upoznao tu stariju ženu, prijateljica je od moje mame, reklo bi se.» Dario je bio šokiran. «Trpaš ju?»
«Da, stari, prava je droljetina!», Pero opet nije previše lagao. «Voli mlado meso, čovječe!»
«Možda me možeš upoznati!», Dario je bio uzbuđen.
«Uh, da, valjda. Možda jednom. Sad moram ići, ok?»
«Dobar provod!»
«S TVOJOM mamom to je UVIJEK zagarantirano», Pero je rekao u sebi poklapajući slušalicu.

Ivo je pred motelom već bio jako nervozan. I Sara, ali možda više uzbuđena. Nakon sređivanja formalnosti na recepciji, ušli su. Ivo je gledao Darijeve prijatelje kako dolaze, Sara se povukla u kupaonicu da se presvuće u kostimić u kome su je dečki željeli vidjeti. Čak ni suprug nije imao pojma o čemu se radi. Bilo je to jedno od mnogobrojnih iznaneđenja koja su svi međusobno čuvali ove večeri. Deset minuta kasnije automobili su počeli pristizati, a Ivo ih je usmjeravao u pravu sobu. Nervozno je gledao u tri mladića na putu prema vratima.

«Gospon, imate pive?», jedan mladić pitao ga je sjedeći na krevetu.
«Uh, ne…»
«Možda poslije», Goran se ubacio.
«Nego, gdje je gospođa Kurvica Droljić?», Pero je prešao na stvar.
«Zbilja vam ovo ne smeta?», drugi klinjo pitao je Ivu. Nije mu odgovorio, mjesto toga pokucao je na vrata kupaonice da ženi da do znanja kako su «gosti» stigli.

«Čovječe, ja nikad svojoj ženi nebi dao da se okolo tuca, a kamoli da gledam!», mali se nije dao.
«Onda bolje nemoj biti doma sutra popodne», zajebavao se Goran. «Svi ćemo jebati TVOJU mamu u TVOM krevetu!» Klinci su prasnuli u smijeh, a baš u tom trenu i kraljica večeri ušla je u sobu.
«Jebote!» reče mali. «Da», Goran je potvrdio, pa se prolomilo nekoliko zvižduka.
Mladim pastusima stigla je njihova kobiletina. Sara je nosila super usku majicu s kratkim rukavima, jeans hlaćice odrezane kraće od gaća i crvene štikle na ogromnu petu zbog kojih su joj bijele noge izgledale još više seksi. Plava kosa do ramena, u kombinaciji s crvenim ružem slala je poruku; dođite i pojebite me, dečki!»
Gledajući u okupljane balavce čak je i takva fuksa bila iznenađena, polovicu nije ni poznavala!
«Ovo su Stjepan, Predrag i Joks», Goran je riješio nedoumicu.
«Oh, bok!», uspijela je procijediti bulječi u njehove pohotne mlade face.
«Dečki, ovo je Darijeva mama, naša drolja», Goran je predstavio obje strane.
«Voli ogromne mlade kurčine, a večeras ćemo ja nafilati dok se ne zbljuje!»
Sara je očekivala druge dečke i kada joj je Goran prišao da ju zažvali šapnula mu je, «Tko su ovi dečki?»
«A… ovu trojicu sam odabrao s dobrim razlogom», rekao je.
«Opusti se.» Zabio joj je, da ju smiri, jezik u usta. Sada je i Pero ustao s istom namjerom. Vidjevši to Goranu je nešto palo napamet. «Zašto naša kurva nebi sve nove dečke pozdravila s pusom!»

Malo nesigurna, Sara je pogledala Ivu, no Goran ju je trknuo tako da je prišla Stjepanu i poljubila ga, prvo stidljivo, al mali ju je stisnuo i uvaljao joj jezičinu. Poslije je na redu bio Predrag pa na kraju i Joks. Nakon nekog vremena Ivo se samo srušio u naslonjač gledajući kako njegova žena žvali klince, i to tri totalna stranca!

Goran je bio najpoduzetniji. Dohvatio je mali kazetofon i gurnuo kazetu s nekom seksi dance muzikom. «Zakaj nam nebi napravila striptiz? Pravi šou, jebote!»
Sara je pogledom provjerila muža koji je tamo i dalje sjedio kao dijete. Nije ništa govorio ali mu nije padalo napamet ni da kvari zabavu. Duboko je udahnula i počela loviti ritam, njišući kukovima i mazeći se rukom kako bi naglasila pokrete tijela. Pažnja balavaca napumpala joj je samopouzdanje. Zavodnički je skidala majicu otkrivajući lijepe grudi s već nadignutim bradavicama. Otkopčala je hlaćice, polako klizeći zatvaračem kako bi same pale na pod.

«Jebote!», jedan dječak je rekao.
«Prokleto dobro dupe!», drugi školarac je kimnuo.
«Zašto dečkima ne pokažeš to savršeno dupe, droljo!», Goran ju je usmjeravao.
Sara je znala na šta dečko misli. To je nešto što sve stare kurve rade svojim mladim jebačima. Iskoračivši iz šorca na podu, okrenula im se migajući guzom i zatim pogledala u smjeru muža koji je sjedio možda metar dalje. Rastvorila je krem guzove s obje šake polako ih otvarajući da ipak nestrpljivo čekaju kada će im se pokazati stisnut šupak.
«Uje… Da!», neki balavac je dobacio.
Gledajući Ivu u oči, nabrijana adrenalinom, Sara je rekla «Mamica će sada jebati sve tvoje prijatelje. Mamica će u tome jako uživati.»
Okrenula se i pala na krevet. «Vaš red», rekla je balavcima. Dječaci su je okružili i počeli se brzo skidati. Kada su počeli bacati hlače, stara kurva mogla je vidjeti kvrge u njihovim boksericama. Oblizala je crvene usne, teško je disala. Onda su pale i gaće. Starka se suočila sa pet stvarno obdarenih mladića.

«Zato sam odabrao Stjepana, Predraga i Joksa», Goran ju je informirao.
«U svlačionici, pod tuševima zna se tko je tko. Tko ga ima a tko nema.» I zatim je podjebao, «Tako se zna i da ga Dario nema», na što su se svi mali kuronje zlobno zacerekali.
«Samo za slučaj da se mamica pita.»
«Znam da ga nema», tužno je pomislila. «Kakav otac takav sin.»
«To želiš Saradrolja?» Goran je pitao natežući ogromnu kitu. Sva petorica sada su se nadrkavali, a ona se pod tim prizorom počela prstariti.
«Dakle?»
«Da», odgovorila je.
«Što želiš?», Goran je nastavio. «Reci nam. Reci magičnu riječ. Saradrolja. Koja je ono lozinka mamice kurvice?»
«Wow! Ovaj mali je dobar!», Ivo je pomislio.
«Želim ga», Sara je promrmljala, raširenih nogu, trljajući mokru picu i zureći u kurčine.
«Šta želiš?», Goran je nastavio.
«Vaše kurčine!», odgovorila je.
«Želim vaše debele, velike kite! Trebam ih u pički! Zabijene u čmaru! Hoću jesti vašu spermu! Treba mi to! Molim Vas, jebite me!»
«Ko hoćeš da te kara?», Goran je i dalje vodio igru. Gledajući ih kako bjesomučno drkaju ogromne karine, zabalavljene predspermom, Sara je projecala. «Vi dečki! Moji balavi jebači! Želim vaše tinejdžerske kurčine u sebi! Ja sam vaša starka drolja! Vaša mamica kurva!»
«A koga ćemo rasturati?», Pero je kopirao prijatelja.
«Jebite ME!», plakala je. «Jebite Darijevu mamu! Molim vas, jebite droljastu mamicu svog prijatelja! Tucajte Darijevu mamu!»
«To je cura! Ajmo dečki», Goran je rekao. «Pojebimo kurvu!»
Do sljedećeg petka Dario je bio tako željan mamine pičke da je jedva funkcionirao. Nisu se jebali već nekoliko tjedana. Sara se konačno oporavila od one fantastične ševe koju je Goran organizirao prošle subote, a već je jedva čekala onaj novi tulum na koji ide s Ivom. U petak navečer ušla je u sinovu sobu i našla ga kako drka kameno tvrdu kitu.

«Oprosti što kasnim», rekla je. «Bila sam na kompjuteru.» Kako je pala na koljena, zgrabila je mladu karu i stavila je u usta. Dario je držao maminu glavu dok mu ga je pušila. Baba je znala kako se to radi; slinavila mu ga je po cijeloj dužini, obrađivala glavić pa strpala jedno pojeno jaja u usta.
« O Bože», Dario je zavijao.
«Mama, tako zakon pljugaš…» Sara je dahtala oko kite ponavljajući tehniku pušinga s grlom koju je njen sin najviše volio.
«Ah, mama, da! Večeras si posebno nabrijana.» Naravno da je. Stara kurva nije prestajala misliti na onu redaljku. Više nije mogao izdržati. Primila ga je i počela energično drkati.
«Ahhh! Ahhhh! O da!», Dario je špricao u otvorena majčina usta.
«Jebote, ovo je bilo dobro!», rekao je dok mu ga je čistila jezikom. «Ne mogu čekat sutra da mi opet daš!»
«Sutra?», Sara je pomislila. «O kurac!», Od silnog uzbuđenja skroz je zaboravila da subotama troši Daria! Al nije smjela biti ni prenatečena. I Pero i Dario istovremeno će joj pojebati pizdu!

«Uh dušo», uspijela je promrsiti. «Zaboravila sam na sutra.»
«Molim?»
«Imam nekog posla, tako…»
«Al mama! Obečala si!»
«Znam zlato, znam! Nadoknadit ću ti!»
«Moš mislit!»
«Stvarno!»
«Ma zaboravi!», Dario se durio okrečući glavu od nje. Saru je pekla savijest tako da mu je stisnula kis u obraz. «Žao mi je», rekla je. «Obećajem ti. Iskupit ću se.»

S tim riječima napustila je sobu.
Sljedeći dan, Dario je pitao tatu može li ići na posao s njim. Stari ga je poveo jer je dobro znao sve o sinočnjoj svađi.
Navečer, bračni par se opet obukao kao da idu na večeru. Dario ovog puta nije ništa komentirao, samo je nastavio gledati utakmicu. I dalje osječajući krivnju Sara je isto šutila no Ivo je rekao, «Uh Dario, vračamo se za nekoliko sati». I zatvorili su za sobom vrata.
«Tako su sjebani», mali je pomislio. Jednom kada su se odvezli Dario je odlučio nazvati Gorana da vidi šta se zbiva.
«Ma… ne mogu čovječe», rekao mu je prijatelj. «Dolazi mi treba.»
«Da? Koja?», Dario je pitao.
«Ma neka koju sam upoznao. Gle, već je trebala bit tu, moram gibat.» Samo mu je poklopio.
Pokušao je dobiti Peru ali ovaj je baš izašao.
«Znate kada će s vratiti?», pitao je prijateljevu mamu.
«Ne znam dušo, žao mi je. Rekel je da ide kod Goge al to je sve što znam.»
«Koji se kurac dešava?!» Dario je bijesno poklopio. Kako su minute prolazile to je više razmišljao. «Goran će večeras jebat neku kurvicu, i to u talu s Perom. I gadovi me nisu pozvali!» Raspižđen počeo je vrtiti film da ode do njih, onako, nepozvano. Goran nije daleko živio… Njegova kuća bila je velika. Možda bi mogao vidjeti što rade. Samo zirnuti kroz prozore il tako nešto. I onda je zbilja otišao.

Pred garažom stajao je obiteljski auto njegovih roditelja.
«Koji pičku materinu oni rade tu?!» Dario je glasno rekao.
Tek onda mu se vratio fleš od prije par tjedana, kada je njegova mama spomenula nešto o tucanju prijatelja… zbog tate.
«OBOJE su unuta. Sa Goranom i Perom!» Glava mu je pucala. To je droljica koju jebu! To je ta starija pička! O moj Bože! Bio je bijesan, htio je plakati. Nije znao što da radi. Samo uletiti nije mogao, zato je potražio prikladan prozor na stražnjem dijelu. Morao se uvjeriti, vidjeti svojim očima. Ušao je u dvorište i zapazio staklena vrata. Kroz njih dobro se vidjelo u dnevni boravak.
Oči su mu se ukočile.

Tamo na kauču sjedio je njegov otac Ivo, gol, i drkao, dok je na tepihu ležao Goran – ispod njegove majke! U međuvremenu Pero joj je odostaga raubao dupe. Darijev svijet počeo se rušiti. Gledao je kako mu prijatelji tucaju vlastitu majku. Nutra van, nutra van, gore dolje zabijali su se u Saru koja je uporno molila repete. Majka mu je zavijala kao nijedna žena koju je čuo do tada, pogotovo ne sa njim. Vriskala je od zadovoljstva kao bijesna kujetina, izokrenutih bolesnih očiju.
Onda je zapazi nešto neobično. Jebući staru odostraga, Pero joj je zabio nekoliko prstiju u dupe. «Ma što…!», pomislio je. Ako su mu prsti u šupku, gdje li mu je kita? Nema jebene šanse! Šokirano je gledao svoju droljastu mamu kako joj dvojica jebu PIČKU! A Dario je dobro znao i koliko su ti dečki obdareni.
Oba jebača nastavila su torbati starku, trajno ju uništavajući. Primijeto je i kako njegov tata svršava u čašu, da ne uništi susjedima tepih. Goran i Pero, znojeći se, psujući zvali su Saru «kuja», «drolja» i «stara kurva», nimalo ne usporavajuči ritam fukačine.
Mamica iskolačenih očlju, stalno otvorene čeljusti, kao da joj je neko u usta ugurao proziran balvan, svršavala je bez presatanka. Jebeno je uživala u dva ekstremno kurata dječaka – istovremeno!

Dario se odmaknuo. Više nije mogao. Hodajući brže i brže počeo je trčati i zatim luđačkom brzinom projurio ulicom. Kako je mogla?! Zašto je baš njegov tata tako nastran?! I zašto je njegov kurac, Dario se pitao jureći kroz noć, tako tvrd?!»

Utrčao je u kuću, bijesan, plačući zbog onog što je njegova mama radila s njegovim prijateljima.
Ti gadovi! Jebu joj pičku istovremeno! A njegov papučarski tata samo sjedi i drka na to!
Dario se sav izvan sebe skinuo, al nikako iz glave nije mogao izbaciti sliku te duple penetracije. Stvar je bila samo gora kada su mu se počeli vračati detalji; ono kada im je govorila da ju skroz napune. Nekontrolirano je vrtio film u glavi, i kada su oni svršili i njegov kurac, kojeg je natezao i nesvjestan toga što radi, izšpricao je sve što je mali imao u jajima.
«Jebena drolja! Jebena jebena jebena drolja!!!!» Luđački je uživao. Ali mrzio ih je sve.

Kada su se roditelji vratili, mali je već skoro zaspao, prije pocugavši flašu viskija. Sljedeći dan, onako mamuran samo je šutio. Nije s nikim razgovarao. Ivo i Sara to su primijetili ali ništa nisu rekli. Mama je mislila kako je i dalje uvrijeđen jer ga sinoč nije jebala. Ona je bila klinički natečena i nije ju to previše zanimalo, ali navečer mu je kao i inače došla popljugati u sobu.

«Gubi se», Dario je rekao.
«Zašto?», začudila se.
«Dušo, već sam ti rekla da mi je jako žao za sinoč.»
«Ne, nije ti žao! Dario je odgovorio. «Sve sam vido, prokleta droljo!» Žena je šutila i u sekundi pobijelila od straha.
«Moje jebene prijatelje, kučko prljava! Samo se gubi! Nemogu te vidjeti, van!!!»
Sara je drhtala. Suze su joj potekle niz lice dok je natraške napuštala sobu. U boravku ju je čekao muž.

«Šta se to događa?», pitao je.
Plačući mu je odgovorila, «On zna. Sve je vidio.»
Ivo je bio šokiran. Kako? Što? Nije bilo važno. Osim da je sad sve bilo sjebano.
Od tog trenutka stvari su se dramatično promijenile.
Sara je mejlala Goranu, «Dario je saznao. Više se ne možemo igrati. Nemoj mi se javljati.»

Dario je odmah prekinuo s prijateljima koji su ga ionako izbjegavali. Sve je više i više vremena provodio kući, nije se ni približavao tatinoj firmi. Našao si je curu tek toliko da ima s kime biti i negdje odlaziti. Mama je probala razgovarati s njim, no nije išlo. Osjećala se krivom, Ivo se osjećao kriv, i naravno, krivili su jedno drugo. Zašto je ON morao početi s tim bolesnim fantazijama? Zašto je ONA inzistirala na Darijevim prijateljima? Na sreću, školska godina je završila i Dario je maturirao.
Ljeto je proveo pripremajući se za studij, fakultet u drugom gradu, zbog kojeg sljedeće 4 godine praktički neće biti kod kuće. Bijes će rasti, ali to je i prilika da rane zacijele. Daleko od očiju, daleko od srca. Za Saru, jednom kada je sin otišao, nastupio je šok stvarnosti. I njegovi prijatelji su otišli. Sara, koja nije dobila pod rep mjesecima, izvadila je svoj stari crni vibrator i zabila ga u napaljenu pizdu.
Jedina snaga jaća od grižnje savijesti bile su njene potrebe. Poslije nabijanja umjetnjaka, kako se činilo, milijun puta, izvadila ga je i pomislila. «Jebemti, više mi nije ni stalo. Radit ću šta hoću. Što TREBAM! Nek se svi jebu!»

Te noči nazvala je prijateljicu Donu.
«Dona, reci mi, šta radiš ovaj vikend?»
«Dolaze mi moji dečkići. Zašto?»
«Trebaš duštvo?»
«Sarica, ozbiljno to pitaš?»
«Da. Bože, oduvijek sam to željela! Tako ti zavidim!»
«Zašto ništa nisi rekla?»
Onda joj je prijateljica ispričala sve o crnom vibratoru. Dona joj je obečala veče koje nikad neće zaboraviti.
«Ovo je samo početak, djevojko. Dođi u subotu, bit ćeš nova žena.»

Sara je rekla mužu. Ide kod Done. Isprobat će mlade bosanske kite. Bit će i par maloljetnih šiptara. On nije pozvan. Od sada može drkati samo na porno pričice. Prepričavala je, istina bog, poslije tog tuluma kako su Rufat i Ramiz bili sjajni, kolike su im kurčine i da će se nači u istom sastavu sljedeći tjedan. I to u njihovj kući! U njihovom krevetu!
«Od sada pa nadalje biti će ovako, Ivo», Sara ga je informirala.

Te subote gledao je kako se njegova mala plava ženica i njena sisata prijateljica previjaju ispod maloljetnih šiptara s kurčinama od 25 centemetara. U jednom momentu Saru su punila obojica, jedan u pičku, drugi joj je ševio glavu.
Tada mu je prišla Dona, dok je sjedio gol na stolici i drkao. Ova je kleknula kako bi stavila njegova mali visuljak u usta. «Vidiš, Ivo», rekla je između dva liza.
«Ona ovo obožava.»
Sara je bila u ekstazi. «Psst», ušutkala ga je da se čuje ženino jecanje.
«Neće se vratiti. Kurvat će se. Kao i ja!» I onda joj se Ivo ispraznio u usta. Kada su šipci ispraznili i svoja jaja u njegovu ženu, njena prijateljica mu je sugerirala, «Ajde, mužu, odi joj obliži pičku!»
«Da! Dođi Ivek!», Sara je u transu trabunjala.
«Za to si dobar!» Ležeći na krevetu raširila je noge među kojima joj je iz prostački razvaljene crvene pičke curila sperma dečki koje su dvije starke pokupile s onog kamiona koji po kučama nudi povrče.
«Ajde, Ivo!», viknula je. «Liži me!»
Jednom kada je gurnuo jezik, uključila se Dona.
«To je dobra kujica!» Ivo je bez komentara i dalje lizao spermu tih malih prljavaca iz ženine pičke, sve dok ona prstom kao krpu nije otvrila čmar iz kojeg je isto poteklo bijelo mlijeko.
«I to!», a on se bez pogovora bacio i na zaspemanu šupčinu.
«Mislim da smo ga dobro istrenirale, Dona», rekla je Sara.
«Ivo, sad ćeš očistiti i Donu». I je.

Kada se sljedećeg ljeta Dario vratio kući, njegovi roditelji bili su duboko na sceni. Jedne subotnje noći izašao je van, a kada se vratio njih još nije bilo. Otišao je u krevet, a oni su došli tek kasnije. Gledajući kroz prozor vidio je kako idu prema ulaznim vratima, mama u malom crnom grudnjaku, mikro šorcu i visokim petama.
«O jebemti», pomislio je. Ona i Dona tulumarile su u baraki s Bosancima na jednom gradilištu. Načuo je iz kreveta kako nešto šuška…

«Ohhh da, Ivica, jako dobro mi služiš. Voliš piti šiptarsku spermu kaj ne? Ha kaj ne?!»
«Uh, hmmmh» mumljao je ližući svoju ženu.
«A kako bi ti se sviđalo da rodim jednu cigansku bebicu? Bi to volio Ivek? Hmmm? Hoću malu cigansku bebicu! Zar nebi i ti htio?»
«Um hmmm», opet isti odgovor.

«Jebeno su bolesni!» Dario je pomislio i vratio se u svoju sobu.
Napokon je diplomirao i oženio curu s kojom je hodao od srednje škole. Veza s roditeljima zauvijek će biti uništena. Mama mu nikad nije zatrudnila, to je bila samo još jedna nastrana igrica, ali je godinama lovila mlade radnike, iz što čudnijih krajeva, što crnije.
Ivo joj više nikad nije prismrdio pički, ako ne računamo lizanje. Dario je pokušao voditi «normalan» život. Deset godina i dvoje djece poslije sve je bilo izvrsno.

I onda je jednog dana ranije došao kući s posla i čuo zvukove u spavačoj sobi.
Nepogrešive zvukove. Nervozno je provirio i vidio ženu s kojom je već 12 godina u braku, na koljenima i rukama, a iza nje susjedov sin. Mali bilder kara mu ženu! Dario je bio šokiran, koljena su mu odkazala.
Ne opet! Nepokretno je stajao gledajući zgodnog mulca kako jebe njegovu ženu u njegovom krevetu! A ona se rastapa pod tim mladim jajima! Viče, moli ga da bude grublji! Kada je dečko konačno svršio izvukao je karu iz njene pičke. Bio mu je ogroman! I dalje tvrd! Onda je tu svoju tinejdžersku batinu prebacio u ženin šupak.

«Ma tooo!»», plakala je. «Kako volim tvoju debelu kurčinu u dupetu! Jebi me!» Mladić je jebao starkin čmar dok ih je Dario bez daha gledao iza vrata.
Uspomene su oživile. Bilo je previše.
«Ooohhh, tako je dobro kad mi jebeš čmar!», žena je buncala. Napunio joj je crijevo spermom i izvukao ga. Darijeva žena srušila se na krevet, a mali je legao pored. On se brzo odmaknuo i otišao.

Vozeći u smjeru kojeg ni sam nije znao, bio je u največem šoku u životu. Već su se jebali! Njegova žena jebala se se s klincem iz susjedstva! Tu sliku nikako nije mogao izbrisati iz glave!
Velika kurčina koja joj puni pičku, jebe šupak!
I onda je bolno primijetio da mu je dignut!
I da mu se to sviđa!
Znao je da ih opet želi gledati!
I opet! I opet!

Нема коментара:

Постави коментар