понедељак, 24. децембар 2012.

Indy – XVII dio

Uživao sam u vlazi njenjih usana, mirisu koji me opijao dok sam je ljubio po vratu, ježio sam se od ljepote prelazeći prstima po njenim nježnim rukama koje su me grlile oko struka. Spustio sam se niže i pomilovao joj noge, stezao butine i zavukao ruke ispod haljinice. Prste sam polako počeo uvlačiti ispod rubova njenih gaćica, srce je počelo brže da mi lupa kad sam osjetio polutke guze u rukama... Milovao sam ih, polako, stezao ih, Indy me sve strasnije i sve jače ljubila.

„Haaahhhh...“ – zajecala je kad sam se usnama spustio na procjep njenih grudi.

Blagim dodirom sa strane još jače sam ih priljubio jednu uz drugu, predano ih lizao i zavlačio jezik između njih. Indy je teško disala, mrsila je prste u moju kosu... Spustio sam rajfešlus na njenim leđima i oslobodi je haljine. Preda mnom je stojala u svoj ljepoti, samo u gaćicama i providnom brushalteru. Sjeo sam na kauč, namjestio je da sjedne na mene i preko brusa nježno joj grizao nabrekle bradavice, neprestano milujući njene noge. Smaknula je gaćice u stranu i svojim međunožje, se preko bokserica namjestila na polunabrekli ud.

„Uuuffff...“ – zgrčila je lice u bolnu grimasu namjestivši se klitorisom na izbočinu – „Uuuufff... Oh, kako je dobro... Haaammhhh... Hmmmm... Mm-mm... Hah...“ – stenjala je i jecala trljajući klitoris o izbočinu na boksericama, koja se ubrzo stvrdnula i uspravila se.

Pridigao sam se malo i namjestio je tako da me može stegnuti nogama oko struka i svojim vlažnim međunožjem se još više priljubiti uz tvrdi kurac.

„Ooooh... Haaaah...“ – zatvorila je oči i zagrizla donju usnu – „Mmmm... Lijepo mi je... Lijepo mi je... Ne pomeraj se... Ne pomjeraj se...“ – sve jače se trljala i mrdala bokovima.

Ježio sam se od ljepote, od njene prelijepe guze koju sam držao u rukama. Na uspravnom i tvrdom kurcu, osjećao sam kako joj je pičkica sve vlažnija, kako tonem imeđu njenih nabreklih usmina. Jače sam joj stegnuo guzu i Indy pomamno poče da me ljubi, da me žvali, grize mi usne, ispuštajući teške jecaje... Divlje, nekontrolisano se trljala pičkicom o moj kurac, svakim pokretom intenzivnije, jače, na korijenu glavića preko bokserica, koje je ovlažila svojim sokoima, osjećao sam njen klitoris.... Nisam mogao više izdržati, moja želja da joj poližem pičkicu postala je neizdrživa. Vješto sam je okrenuo na leđa, brzo je oslobodio gaćica i zaronio između njenih nogu. Prešao sam nekoliko puta jezikom po njenoj lijepo sređenoj pici, a onda počeo jezikom da joj draškam nabrekli klitoris i jednim prstom nježno prodirem u nju.

„Ooooh... Oooooh... Trljaj me... Trljaj me... Bbbb... Brzo... Molim te... Haaah...“ – jecala je glave zabačene unazad.

Ustao sam, sjeo i namjestio je u krilo. Gurnuo sam ruku između njenih raširenih nogu i počeo svrim prstima da joj trljam malenu. Zagrlila me jednom rukom oko vrata, a drugom stezala svoje grudi, jednu pa drugu sisu, jako je stezala, povremeno uvrćući bradavice.

„Oh, daaaaaa... Daaaaaaaaa... Trrrr-ljaaaaaj... Ha.. Ha... Ha...“ – grčila se u mojoj ruci, kojom sam je zagrlio oko struka, i urličući počela da svršava na prstima kojima sam joj nemilosrdno trljao pičkicu – „AAAAAAAAAAAA... DAAAAAAAA... DAAAAAAAAA...“ - tresla se i vrištala, sva crvena ulicu, zgrčenog lica i zatvorenih očiju.

Nagnula se preko moje ruke naprijed, nisam prestajao da joj draškam klitoris dok se postepeno smirivala od orgazma. Pogledala me zamagljenih očiju, molećivo, nekako tužno, ali strastveno. Prstima, mokrim od sokova koji su se izlili iz nje, prelazio sam joj po sisama. Ne izgorovši ni riječi, spustila se na koljena između mojih nogu, oslobodila me bokserica i vješto usmjerila otekli i vlažni glavić prema svojim ustima. Usisala ga je nekoliko puta, a onda počela da mi puši kurac kao profesionalna kurva, svakim pokretom sve dublje i dublje uzimajući ga u usta. Tijelom mi je prošla jeza... Ustao sam i spustio joj ruke na glavu, nije prestajala da mi ga guta, da brzim pokretima glava sve dublje usisava nabrekli ud, mumljala je, jako me zagrlila oko bokova i zarila prste u moju guzu. Počeo sam da se tresem, lagana vroglavica mi je otežavala da stojim na nogama, a Indy me nemilosrdno pokretima glave dovela u stanje u koje sam počeo da je molim da prestane, sve žešće držeći njenu glavu.

„In-dyyyyyyyyy... Aaaaaaaaaaaa... Aaaaaaaaaaaah... Aaaaaaaaaaahh... Mmmmmmmmmgghh....“ – eksplodirao sam u njoj, ali ona nije prestajal da mi ga puši.

Prvi mlaz sperme joj je završio u grlu, a drugi joj se izlio iz usta... Pušila mi ga je i dalje, gurajući me unzad, da sjednem.... I dalje sam se tresao i grčio. Izvadila ga je iz usta i drkala, a onda čvrsto stegnula vrh kurca, nekoliko puta prešla rukom po njemu i još jedan manji mlaz zapljusnuo joj je jebozovnu facu. Ponovo ga je stavila u usta i nastavila da ga puši, liže, guta... Sav zadihan, van sebe, nisam imao snage ništa da uradim. Pustio sam je da mi ga puši... Vadila ga je iz usta, drkala, kupila njime speru koja joj se cijedila niz bradu, oblizivala ga, usisavala glavić. Već je malo splasnuo, ali ona nije prestajala da samu sebe jebe u usta mojim polunabreklim kurcem.

„Indy...“ – milovao sam je po glavi.

„Još ćeš ti mene da jebeš... Još... Željna sam te...“ – nastavila je da mi ga puši.

Podigao sam je prema sebi i poljubio je. Sada je kurac uzela u ruku i nastavila da me nadražuje. Okrenuo sam je na bok i kada je moj mlohavi kurac osjetio polutke njene guze, počeo je da se budi. Lizao sam je po vratu, jednom rukom stezao sise, a drugom milovao po nozi.

„Jebi me, profesore... Jebi svoju napaljenu studenticu...“ – tiho je govorila. – „Jebi me... Nabijaj svoj kurac u moju pičkicu, željna ga je... Molim te... Želim da te osjetim u sebi...“ – palila me i lagano se trljala guzom o moj kurac koji je bio dovoljno tvrd, iako ne u punoj erekciji.

„Želiš da te jebem, Indy?“ – ljubio sam je po vratu i leđima i polako okretao na stomak.

„Želim, profesore, želim da me jebete... Jako... Neprestano... Gorim... Pičkica mi je vlažna, osjećate li to...“ – usmjerila mi je ruku između svojih nogu i pod prstima sam ponovo osjetio da je vlažna.

„Naguzi se, ljubavi moja...“ – ustao sam i počeo da ga drkam.

„Oh, da... Želim to... Da me jebete s guza, da me guzite...“ – namještala se na koljena i počela da se miluje po guzi.

Rukom sam pridržavao polunabrekli kurac i namjestio ga na ulaz u nju. Smjestio sam samo glavić u njenu pičkicu i polako klizio u njeno vlažno carstvo strasti.

„Uuuuummm... Haaahh... Osjećam vas... Osjećam vas, profesoreeee...“ – počela je da jeca i da steže svoje sise.

Ušao sam u nju koliko sam mogao i stegnuo joj rukama bokove. Okrenula je glavu prema meni, i kada me pogledala svojim jebozovnim očima, plima strasti mi je odjednom stresla cijelo tijelo.

„Oooooh... Raste u meni, osjećaaaam gaaaa... Haa... Pro... fe... Haaah... Ooooo...“ – počela je sama da se nabija na moju ud, koji je bio sve tvrđi.

Stegnuo sam joj polutke guze i zaustavio je. Uživao sam u njenom vajanom tijelu, osjećaju vreline oko moga uda, koji su mazili njeni vaginalni mišići. Indyna pičkica se grčila, ispuštala sokove, a ja sam samo nježno prelazio preko njenih bokova, milovao joj leđa, povremeno stezo guzu, pa zavlačio ruke i mazio je po stomaku. Stegnuo sam je šakama oko struka i polako izašao iz nje, zastao na trenutak i počeo ulaziti u nju, nježno... Gurnula je glavu u jastuk, koji je stegnula rukama i jednim pokretom podigla guzu malo uvis, tako da sam iznenada našao u njoj, do kraja. Taj njen potez me toliko napalio, pa sam počeo divljački prodirati u nju. Jebao sam je silovito, svakim pokretom sve jače, nisam mario je li joj ugodno, samo sam tvrdim kurcem prosto cijepao njenu uspaljenicu, koja je vlažila i vlažila.

„Karaj me, profesore moj! Karaj svoju In-dyyyyyyyyy.... Aaaaaaaah... Aaaaaaaah...“ – ponovo je počela da svršava.

Nisam prestajao da je jebem, snažnim, ali nepromijenjim ritmom, prodirao sam u nju, do kraja, muda su lupkala po njenoj pičkici. Oslonila se na jednu ruku i drugom se objesila za moj vrat, izrazom lica mi dajući do znanja da želi promijeniti položaj. Nisam mario, grubo sam sklonio njenu ruku, stegnuo je za vrat i namjestio u položaj u kojem se grudima i licem priljubila uz kauč. U tom položaju, guza joj je bila još više u zraku, pa sam je opkoračio i namjestio kurac da pod pravim uglom prodire u nju. Nabio sam joj ga do kraja i kružnim pokretima rovio tvrdim udom po njenoj uspaljenoj unutrašnjosti. Jednom rukom sam joj još jače pritisnuo glavu, a drugom stegnuo sisu.

„Želiš da te karam, Indy?“ – procijedio sam kroz zube.

Čuo sam samo njeno mumljanje i osjetio kako joj se pičkica grči. Počela je da udara rukama po kauču, osjetio sam da je pri kraju... Iznenada sam izašao iz nje, legao na pod i namjestio je iznad sebe: „Svrši mi na licu, kurvice moja divna...“ – prošaputao sam i namjestio njenu ljepoticu na svoja usta. Cijelu sam je usisao i Indy ponovo poče da svršava. Polutke njene guze su se tresle u mojim rukam, svršavala je tako intenzivno da sam pomislio da ću i ja, sam od sebe, eksplodirati. Ali, iskontrolisao sam se... Pohlepno sam posrkao sokove koji su lili iz nje, a onda, dok je još bila u postorgazmičnom magnovenju, sjeo na kauč, počupao je za kosu i privukao sebi. Prišla mi je sa strane, i nagužena, nadnijela usne nad moj kurac.

„Puši mi ga, droljo!“ – počupao sam joj kosu i nemilosrdno joj nabijao glavu na moj nabrekli ud.

Nabijao sam joj ga nekontrolisano. Kao u nekom transu, s obje ruke sam joj držao glavu i jebao je u usta. Nabrekli i tvrdi kurac nabijao se između njenih usnica, duboko, silovito, u grlo. Krkljala je i mumljala, pljuvačka se cijedila niz moja muda. Podigao sam joj glavu i okrenuo je prema sebi. Sva vlažna od sokova moga kurca, njene pljuvačke, mutnog pogleda gledala me i jako drkala kurac. Izazivački je zagrliza donju usnu, brzo me opkoračila i ponovo se namjestila na moj nabrekli ud.

„Oh, daaa... Ooooh, daaaaa... Haaaaahh...“ – stegnula mi je ramena i vještim pokretima bokova se nabijala na tvrdi kurac.

„Indyyyy... Kurvice moja... Ljubavi moja... Aaah...“ – užasno me napalila i svaki njen pokret bokovima, pratio sam šamaranjem njene prelijepe guze.

Žestoko se nabijala na kurac, zgrčenog lica, zatvorenih očiju, jebala je ona mene, ne ja nju... Jedva sam se suzdržavao da ne eksplodiram prije nje, pratio sam izraze njenoga lica. Čekao sam da joj zadrhte usne, što joj se uvijek dešavalo prije orgazma. I kada se to desilo, jako sam joj zgrabio guzu, žestoko odozdo probio kurcem njenu pičkicu, do kraja, i urličući eksplodirao u njoj. Svršavali smo zajedno, jako, snažno, grčeći se, stežući se jedno uz drugo... Vaginalni mišići su tako lijepo mazili nabrekli ud da je sperma zapljuskivala utrobu moje napaljene studentice, sokovi iz njene pičkice su se cijedili preko korijena moga uda, na muda. Indy je, ukočena, jecala, tresla se i dugo svršavala nabijena na kurac, priljubljujući svoje lijepe sise uz moja usta.

Dugo smo ostali u tom položaju. Ljubili smo se i mazili, nježno... Ustala je, u tišini, i otišla u kupatilo.

Нема коментара:

Постави коментар