субота, 15. децембар 2012.

Indy – XVI dio

„Očekivala sam mračniji izraz lica, profesore.“ – pružila mi je ruku kao plemkinja.

„Zašto?“ – pitao sam je nasmijan i poljubio je u ruku.

„Pa, toliko dugo nismo razgovarali...“ – samouvjereno je odmah pokazala da je svjesna kako bi ovaj naš susret trebao i morao biti susret sređivanja odnosa među nama, posebno poslije mojih „prijetnji“ da se sklanja od Jelene. Lebdjelo je u zraku da Indy i mene vežu jake emocije. Dali je to bila ljubav, zaljubljenost, seksualna opsjednutost...? Što god da je u pitanju, bilo je jako i naš odnos, poslije njenog spuštanja slušalice nije bio prirodan. Svi su to ili znali ili osjećali, čak i osobe koje nisu mogle ni naslutiti da se među nama dvoma, u raznim varijantama, dešavao hard-core seks. Zato sam punog srca prihvatio njen poziv na susret.

„Izgledate mi dobro!“ – rekla je, gledajući me pravo u oči.

„Hvala...“ – spustio sam pogled i blago se zacrvenio, osjetio sam neki stid pri pomisli da mi je prije nepunih pola sata Dana svršila na ruci i savršeno popušila kurac.

„Ako ste upravo imali odličan seks, ne vidim razloga da se crvenite, profesore. Zaista... Ja vas ne razumijem. Za to sam Vas i zvala, želim razgovarati...“ – zvučala je mirno, nije bila provokativna, skinula je sako od jeansa i dah mi je zastao pred ljepotom njenih golih ruku i vrata.

„Danas si neobično lijepa, Indy...“ – pogledao sam je zaljubljeno u krupne, plave oči i zakovao pogled na njene usne.

„To je zato što sam ja raščistila neke stvari u sebi, a želim i da Vi to uradite. Danas, ili bilo kad, svejedno, ne želim da budemo u odnosu u kakvom smo sada.“ – zvučala je stabilno i samouvjereno. – „I, da, sviđa mi se što me niste pitali kako znam da ste upravo imali seks.“

„Sad te pitam, kako znaš?“

„Znači imali ste... Eto, pogodila sam. Samo, s kim? Maja ili Dana? Hm...“ – okrenula je glavu u stranu i podigla pogled prema gore, simulirajući zamišljenost. Kad je stavila prst na usne, zatitralo mi je u stomaku.

„S Danom... Tu, na parkiralištu. Pop... Oralno me zadovoljila.“ – gledao sam je ravno u oči očekujući reakciju.

„Ah, Dana... Kurvica stara. Jebe se s kim stigne, kad stigne i gdje stigne. Prava nimfa, ali umjereno to izražava... Ovo što sam rekla „s kim stigne“, ne želim time umanjiti vaše seksualne vrijednosti, profesore... Naprotiv, rekla mi je da uživa kad god je s Vama.“

„Znači rekla ti je da se povremeno viđamo?“

„Da, i to je sasvim u redu. Ne znam kako na to reaguje Vaša djevojka, Jelena?“ – provokativno se nasmijala.

„Zašto si ironična?“

Nije stigla da mi odgovori, jer je u tom trenutku došao konobar. Nekoliko minuta je prošlo u razmišljanju i prijedlozima šta naručiti.

„Eh, zaboravila sam mu reći da mi odmah donese vodu.“

„Sad ću ti ja donijeti, da ga ne čekamo da dođe ponovo.“ – ustao sam i kad sam se našao tiku uz nju, nježno sam je prstima pomilovao po obrazu i okrenuo joj glavu prema sebi – „Želiš li flaširanu vodu?“

Primijetio sam blago crvenilo na njenom licu i odustajanje od pokušaja da mi spusti obraz u dlan. Prvi put, primijetio sam kod nje nesigurnost. Neka vrsta njene „nemoći“, uz prelijepe noge, prekrštene jedna preko druge i obla koljena koja su pala u moj vidokrug, izazvali su reakciju između mojih nogu. Primijetila je to, osjetila i blago se tresući rekla: „Flaširanu vodu...“

Otišao sam do konobara, naručio vodu i brzo se vratio. Osjećao sam se dobro. Osjećao sam se da će početi kraj mojim nemirima.

„Pitali ste me zašto sam ironična?“

„Da, želio bih znati zašto si bila ironična kad si spomenula Jelenu.“

„Znate i Vi, ali nećete sebi da priznate. Vi ste sa njom samo da biste bili „normalni“, da o Vama ne bi kružile priče o tome zašto ste neoženenji ili da, u najgorem slučaju, ne počnu kružiti priče kako imate seks sa studenticama.“

„Kako si došla do toga zaključka?“ – odlučio sam se otvoriti i ne kalkuriati. Indy je isuviše inteligentna, njena intuicija je prejaka i ne bi bilo fer da je podcjenjujem.

„Vi ste bili jedna osoba prije nego smo imali seks. Jasno mi je da ste se malo promijenili poslije toga, ali ste i dalje bili pozitivna, vedra, otvorena osoba. Ali, pojavom te Jelene, vi ste se promijenili... Drugačiji ste... Ma kakvi da ste, niste zadovoljni. Meni je jasno da način života koji ste vodili dok smo se „igrali“ Vi i ja, sa Majom, Danom, meni je zaista jasno da vaši principi nisu u skladu sa takvim načinom života...“

„Zašto ti je onda neobično što ga želim prekinuti?“

„Nije mi neobično! Naprotiv, jasno mi je... Ali... Kako ste?“ – unijela mi se preko stola u lice, pogledala kao neko ko počinje gubiti strpljenje što ne dobija priznanje koje je jedina istina.

„Loše! Loše sam, Indy...“ – naslonio sam se na stolicu i gledao je.

„Drago mi je što to priznajete... Hvala Vam!“ – uzela je escajg i počela da jede.

„Zato si me zvala? Da čuješ iz mojih usta da mi je loše?“

„Ne... Zapravo, da... Mislim... Profesore, potrebna mi je Vaša iskrenost.“ – ponovo me je pogledala u oči.

„Zašto?“ – mirno sam je pitao.

„Molim?“ – povisila je ton, prilično nervozna.

„Zašto ti je potrebna moja iskrenost?“ – ponovio sam pitanje. Odlučio sam sada ja nju otvoriti.

„Vi ste, zaista... Nemam riječi...“ - nervozno je spustila escajg i salvetom dotakla usne.

Unervozila se, odjednom, lupkala je prstima po stolu i gledala u stranu. Spustio sam pogled na njen dekolte i ponovo osjetio da mi se diže.

„Prelijepe su ti grudi, Indy...“ – tiho sam izgovorio ne skidajući pogled sa procijepa koji su pravile njene sise.

„Molim te...“ – pogledala me je s nekim gađenjem, ljutito.

„Ne, zaista... Tvoje grudi su prelijepe... Ti si... Divna!“ – polako sam podigao pogled i primijetio sam da joj je donja usna zadrhtala. – „Tako si lijepa... Nježna... Pogledaj te ruke, ramena... Vrat... Ljepotica moja... Moja napaljena studentica...“ –pomilovao sam je po prstima.

„Ja te molim da prestaneš, idiote! Gade!“ – cijedila je kroz zube.

Nagnuo sam se preko stola i približio joj se, miris njenog parfema me opio.

„Želim da te jebem, Indy...“ – tiho sam joj šapnuo.

Nije odgovorila ništa. Teško je disala kroz nos, sva crvena u licu, oči su joj se zacaklile, gledala me bijesno stežući usne, gužvajući blago prstima stolnjak.

„Konobar!“ – mahnuo sam rukom.

„Pa, nismo ni večerali?“ – uspjela je progovoriti.

„Nismo ni gladni, Indy... Osim jedno drugoga.“ – mirno sam joj rekao, platio ceh i ustao. – „Idemo!“ – stao sam kraj nje i pružio joj ruku.

Nije se pomjerala, samo me nesigurno gledala, pomalo uplašeno, tužno.

„Idemo?“ – upitno sam je pogledao.

Nije ništa rekla. Pružila je ruku i slijedila me. Za nepunih dvadeset minuta bili smo u mom stanu. U autu nismo ništa govorili. Ali, kada smo ušli u sobu, nježno sam je zagrlio oko struka i privukao sebi.

„Želim te, Indy, ljubavi moja...“ – spustio sam usne na njen goli vrat i prešao jezikom po njemu

„Oooh...“ – tiho je uzdahnula i spustila ruke na moje šake, kojima sam nježno prelazio preko haljine po stomaku.

„Želiš li me, Indy... Jesi li me poželjela...“ – okrenuo sam je prema sebi i spustio svoje usne na njene.

Umjesto odgovora, poljubila me nježno i polako počela da me oslobađa košulje i pantalona. Skidala me polako, neprestano me ljubeći zatvorenih očiju.

Нема коментара:

Постави коментар