субота, 15. децембар 2012.

Indy – XV dio

Sljedeća dva mjeseca održavao sam vezu sa Jelenom. Već mi je bilo jasno da ona nije osoba sa kojom bih ja želio biti, ali manje-više veza je bila stabilna i to mi je odgovaralo kako bih tim odnosom dao šansu vremenu da izbriše moje izlete u razvrat sa Indy... I Majom, naravno, jer je ona nekako išla „u paketu“ s njom. Seksualne fantazije koje sam imao kada je Indy u pitanju dodatno su se rasplamsavale činjenicom da je ona biseksualna, da rado ima seks sa djevojkama, posebno sa njenom Majom. No, sve je to polako počelo da bude dio moje prošlosti, koju sam nastojao što prije predati zaboravu, odrediti ih kao greške koje bih trebao sebi oprostiti i krenuti dalje, nastaviti kroz život onako kako sam išao prije „susreta sa Indy“.

Istina... U tom periodu nekoliko puta sam bio sa Danom, ali seks s njom pripisivao sam čistom pražnjenju od negativne energije, koja bi se u meni nakupila zbog razočaravanja usljed nekih Jeleninih postupaka. Kako rekoh, s njom sam bio samo da imam neku obavezu i u javnosti budem prisutan kao „normalan“ neoženjen profesor u godinama, koji ima stabilnu vezu sa osobom „dovoljno“ mlađom od njega. Dana tome nije smetala, jer kada bih je vidio slučajno u gradu, kafiću, nije bilo energije među nama, značajnih pogleda, scena, što mi se redovno dešavalo sa Indy. Ponekad, Dana bi mi poslala kratak SMS: „Seks?“ na koji bih ja odgovarao „Večeras, kod tebe u 20:00 sati!“ ili „Sutra u teretani!“ ili čak „Drugi put, čujemo se.“ Nikakvih razgovora, nikakavih očekivanja, čist seks poslije kojeg bismo se razilazili kao poslije nekog obavljenog posla. Dana me znala i zadovoljiti malim stvarima... Iznenada, stigao bi mail od nje: „Ćao, danas sam se malo snimala i želim to podijeliti s tobom. Pusa! :*“, a u prilogu poruke stigla bi kolekcija njenih slika, kako pozira u minićima, dekoltirana, u uskim trenerkama, tajicama, sa sve nabreklom prelijepom pičkicom. Dvije fotografije su me posebno dojmile. Na jednoj je je stojala, blago raširenih nogu, samo u uskim providnim gaćicama, ispod kojih se jasno vidjela njena malena... Rukama je stegnula svoje grudi preko body majice, a na jednu bradavicu koja je provirivala spustila svoj jezik. Druga fotografija je bila eksplicitna. Dana, u mini suknjici, sjedi na kauču raširenih nogu. Gaćice smaknute u stranu, a u njenoj pici crveni dildo koji je gurnula rukom podmetnutom ispod svoje prelijepe guze. Grimasa lica napaljene žene, poluzatvorenih očiju i jedna ruka ispružena kao da me zove sebi. Dana je baš bila profesionalna jebačica, ne i kurva. Jebala se zarad vlastitog zadovoljstva. Uživala je u dominaciji, koju sam ja sankcionisao grubošću, poniženjima tokom seksa, tako da je polako počela otkrivati submisivnu stranu sebe. Dana i ja smo istraživali jedno drugo.

Kao neki znak, pojavila se na parkiralištu restorana u koji sam imao zakazan sastanak sa Indy. Kao i uvijek izazovno odjevena, našminkana poput neke porno zvijezde, glatkog lica, gracioznog hoda. Čizme na veliku štiklu do koljena navučene preko uskih crnih helanki izražavale su njenu seksualnu prirodu, tim više jer je sa njom bila jedna jedva punoljetna djevojčica, duge plave kose, punih usana i prekrasnih nogu, također istaknutih helankama.

„O, profesore... Dobar dan!“ – prišla mi je kad sam zaključao auto.
„Zdravo Dana...“ - pružio sam joj ruku i pogledao u mačence koje je bilo s njom.

„Ovo je moja prijateljica, Mara. Upoznaj se s profesorom.“ – pogledala je u svoju prijateljicu i rukom pokazala prema meni.

Mara je stidno pružila ruku i nasmješena me pogledala, ne izgovarajući svoje ime. Ostavljala je dojam da je raduje i zbunjuje nešto novo što se dešava u njenom životu.

„Vi, na ručak ili...?“ – pitala me Dana.

„Dogovorio sam susret sa Indy, trebam joj pojasniti neke stvari oko seminarskog rada.“

„O, da... Lijepo od Vas.“ – značajno me pogledala.

Danin kurvanjski pogled, mali pirsing u nosu, njene usne... Napalio sam se u trenu, opušten zbog odluke da se nađem sa Indy, odnosno da prihvatim njen poziv na susret. Taj nedostatak stresa mi je omogućio da nesputan uživam u Daninoj tjelesnoj ljepoti i da bezobrazno spustim pogled na njenu helankama ocrtanu vaginu.

„Maro, izvinit ćeš nas na minutu.“ – pogledao sam djevojčicu, uzeo Danu ispod ruke i odveo je iza jednog parkiranog kombija – „Dana, znaš li da si veoma jebozovna?“ – pitao sam je smiješeći se.

„Mmmm, znam, naravno... Hvala na komplimentu... Haha...“ – smijala se i gledala me svojim bezobraznim pogledom.

„Reci mi... Šta ćeš raditi sa ovom malenom?“ - zagrlio sam je oko struka i ruku počeo polako spuštati ruku preko njenog boka.

„Hmmm... Naučit ću je nečem novom... Pokazat ću joj kako se može napaliti dok mi svezana liže i usisva štklu na čizmi.“ – odgovorila mi je.

„Dana, možeš je povrijediti...“ – počeo sam nježno da je mazim po guzi

„Ohh... Nemoj, hej... Šta radiš...“ – primijetio sam da se trgnula kad je osjetila kako nježno stežem njenu lijevu polutku.

„Jebozovna si, Dana, i to je tako lijepo...“ - nastavio sam da joj mazim i stežem guzu.

„Jebo te, ovlažila sam u trenu... Pusti sad, ne možemo ovdje...“

„Ovlažila? Tvoja malena je ovlažila, je li? Ovdje si ovlažila?“ – spustio sam drugu ruku između njenih nogu i blago poklopi venerin brijeg.

„Profesooo-re... Napaljena sam...“ – počela je polako da se uvija i sama trlja guzom i međunožjem o moje ruke.

„Naravno da jesi, Dana... Kurvice jebozovna...“ – grubo sam joj stegnuo pičku preko helanki i pritisnuo uz kombi.

„Svršit ću... Svršit ću, jebo te... Šta je ovo... Ooohhh... Hmmm...“ - počela je da se uvija, steže butinama moju ruku kojom sam prosto gnječio njeno međunožje... Zakolutala je očima, a koljena počeše da joj klecaju.

„Svršit ćeš Dana, kučkice napaljena... Svršit ćeš..“ – cjedio sam kroz zube i unio joj se u kurvanjsku facu.

„Hooooh...“ – tiho je ispustila težek uzdah, sva se zgrčila i u trenutku kada sam osjetio da će je zdrmati orgazam i da će vrisnuti, gurnuo sam joj jezik u usta i Dana poče mumljati tresući se od orgazma na koji nije bila spremna. – „Ooooh... Profesore... Profesore...“ – zagrlila me oko vrata i strasno i nježno počela da me ljubi.

Zagrlio sam je oko struka i spustio ruku na njenu guzu. Nastavio sam da je mazim i stežem, osjetila je kako mi je kurac u punoj erekciji i samozadovoljno me pogledala.

„Pustit ćeš me ovako napaljenog?“ – pitao sam je.

„Neeee...“ – nasmijala se i okrenula leđima prema meni. Držao sam je za nadlaktice i tako joj pomogao da se trlja guzom o moj nabrekli kurac.

„Dana, svšit ću u pantalonama...“ – počeo sam da drhtim.

„I ja sam, pa onda možeš i ti.“ – provokativno me pogledala i ubrzala svoje vješte pokrete bokovima.

Polako sam počeo da gubim svijest, svakog trenutka sam očekivao eksploziju. Dana je to osjetila, brzo se okrenula, čučnula i vješto izvadila moj nabrekli ud iz pantalona. Odmah je usisala glavić, a onda polako počela pomjerati glavu naprijed. Jednom rukom ga stegnula u korijenu i počela jako da ga drka ubrzavajući pokrete glavom.

„Oh, Daaa-naaa... Hah... HHGGGHH... HAAA! HAA! HAAAA... Oooooooh...“ – ukočio sam se i ispuštao teške uzdahe dok sam mlazovima sperme ispunjavao Danino grlo i usta. – „Oh, Dana... Jebačice dobra... Ooooh, kako si dobra, kujice, mmmm...“ – milovao sam je po kosi.

Polako ga ja izvadila iz usta, progutala spermu, a onda jezikom počela da kupi ostatke koji su se cijedili iz mog kurca. Kada ga je doslovno okupala jezikom, vratila ga je u gaće i zakopčala mi šlic.

„E, sada možeš opušten na sastanak sa Indy...“ – rekla mi je, vadeći ogledalce iz tašne i popravljajući karmin na usnama.

„Kako znaš da mi treba opuštenost sa njom?“ – nasmijao sam se i nježno je cmoknuo u obraz.

„E, moj profesore... Ne znam koliko da ste pametni i obrazovani, nikada nećete naučiti ništa o ženama. Ne samo vi, nego bilo koji muškarac.“

„Ne razumijem te...“ – osjetio sam blagu nelagodu.

„Pa, zar se mora razumjeti?“ – pogledala me širom otvorenih očiju, štipnula za obraz i cmoknula u usne – „Hajde, idemo... Čeka me mačence, Vas Indy... Čujemo se, ćao!“ – mahnula mi je i otišla do svoga auta, u kojem je čekalo „njeno mačence“.

Za razliku od skoro identične situacije koju sam imao sa Jelenom, kada sam poslužio kao seksualni objekt, sada se nisam osjećao povrijeđenim. Pitao sam se zašto? Razmišljajući o tome, ušao sam u restoran, sjeo za rezervisani stol i čekao da dođe Indy. Kasnila je nepunih deset minuta, ali kada se pojavila osjetio sam neko olakšanje za tegobu kojoj nisam znao razloge, a koja me baš mučila. Izgledala je divno.
Bila je prelijepa, kosu je vezala u rep, a na sebi je imala jednodjelnu mini-haljinici koja je u donjem dijelu bila široka i jedva sezala ispod guze, dok joj je gornji dio, od struka prema gore, bio duboko dekoltiran i veoma uzak, pa je stezao njene prekrasne grudi jednu uz drugu. Oduševljen njenom ljepotom ustao sam i lice mi se razvuklo u divan osmijeh.

Нема коментара:

Постави коментар