субота, 15. децембар 2012.

Blaženstvo okusa žene

Olivera je ispila svoj martini bianco i uzela drugi. Potisnula je zijevanje i uputila se prema fotelji u najudaljenijem kutu sale. Sjela je i izula cipela promatrajući ljude oko sebe. Sve sami uglednici i svi su djelovali neusiljeno i vedro, kao da su zaista uživali u razgovorima koje su vodili.
Ugledala je svog supruga okruženog kolegama. Nadvisivao ih je za glavu. U lijevoj ruci držao je čašu s pićem, a desnom je nešto objašnjavao. Iz svakog njegovog pokreta izbijala je unutrašnja snaga, a k tome izgledao je zaista naočito i sve su joj prijateljice na njemu zavidjele. Mnoge su pokušale zavesti pa su bile fascinirane njegovim galantnim odbijanjem i riječima da za njega postoji samo ona.... Ha, ha, ha!
"Koje farse! Muž mi je homoseksualac i nikad nismo vodili ljubav. To sam znala, to sam izabrala, jer, ponudio mi je život na visokoj nozi i to sam cijenila. Znao je za moje ljubavnike i često me je opominjao da budem oprezna i diskretna obzirom na njegov visok položaj u društvu," kazivala je nekolicini najintimnijih.
Ugledala je vrlo lijepu djevojku pored svojeg supruga. Visoka, vitka, tamnoplave duge kose... Zapazila je njenu provokativnu bijelu haljinu, koja je isticala skladnu figuru. Zapazila je njene usne, pune i sočne. Tog trenutka, jedva je odolila želji da prođe preko sale, dođe do nje i poljubi je u te sočne usne. Bila je šokirana svojom reakcijom. Žene je nikad nisu privlačile u tom smislu, barem ne dosad. Zbunjena, laganog hoda im je prilazila, nesvjesna gladnih muških očiju koje su pratile zibanje njenih bokova.
Upoznale su se. Olivera je bila fascinirana ljepotom djevojke. Ženstvenost je izbijala iz svake njene pore, čak i parfem koji je upotrebljavala širio je toliku senzualnost da se ovlažila. Pred Oliverinim očima iskrsne slika ispred koje izgubi dah! Vidjela je nagu pred sobom, raspuštene kose...
Zvala se Tea i bila je kćer domaćina ove zabave. Prije dva mjeseca se vratila iz Italije gdje je završila Visoku školu za modni dizajn.
- Dođite Olivera, pokazat ću vam neke svoje radove.
Uhvatila ju je za ruku i povela na kat, točnije na mansardu gdje je ona stanovala. Oliveri se Tea učinila poput Crvenkapice, a ona je sama izgledala poput starog zločestog vuka koji se sprema učiniti gadost. I dok je Tea vadila uzorke tkanina i tko zna što još, Olivera se počela razodijevati.
Promuklim glasom je izustila:
- Pokazala bih ti svoje intimno rublje.
Na Teinom licu ugledala je šok, a zatim smiješak. Jer, Olivera na zabave ne nosi nikakvo rublje. Bljesnula je u svojoj nagosti i ljepoti, tamnokosa i tamnoputa brižno njegovanog tijela kojeg je ponosno izlagala Teinim očima. Djevojka je rekla:
- Lijepa si. Nitko ti ne bi dao više od dvadesetipet godina.
Olivera je nadopuni:
- A meni je samo sedamnaest godina više. Hajde, pokaži mi svoje rublje!
Tea je načas oklijevala, a zatim se spustila haljinu i ljupko se izvukla iz nje. Olivera je proždirala njeno bujno tijelo koje je djelomično skrivao bijeli grudnjak i minijaturne bijele svilene tange, zatim pročisti grlo i gledajući Teu točno u oči, izusti:
- Želim voditi ljubav s tobom. Poželjela sam te čim sam te ugledala.
- Nikad ranije nisam bila, mislim, sa ženom, no moram priznati da me je to oduvijek uzbuđivalo. Ti mi se sviđaš, pa probajmo! - čula je kao u bunilu odgovor.
Olivera joj se približi i otkopča joj grudnjak. Oslobođene, pune dojke zazibaše se i već tvrde vrhove Olivera počene lizati. Izvan sebe od ljepote, počela ih je gnječiti i mijesiti kao da ih je željela oblikovati po svome, pa odustane, shvativši da su savršene. I svuče joj već navlažene tangice. Našle su se u zagrljaju. Poljubile se i nastavile s još više žara i strasti, otkrivši da im se to veoma sviđa.
Olivera je kao iz daljine čula Teino tiho stenjanje. Stavila je ruke na njene oble i čvrste guzove i privukla je još bliže. Tea se upijala u njezino tijelo. Olivera je položi na krevet i raširi joj noge, pa zagnjuri glavu u njeno plavkasto međunožje obrađujući je jezikom i grickajući zubima klitoris tako dugo dok nije začula vrisak nesputanog svršavanja. A tada je Tea isprobala okus svoje pičke ljubeći Oliveru u usta. Zatim se željno bacila na istraživanje ljubavničine tamne školjke. Olivera se nedugo, izvije bokovima, privuče Teinu kosu i rasprsne se u snažnom orgazmu.
Razmišljala je kako uživa s Teom, a zatim je osjetila njene usne na svom vratu, koje su nastavile putanju oko ukrućenog vrha njene male dojke i... više nije mogla razmišljati. Prepustila se usnama, rukama i prstima koji su nježno ulazili i izlazili iz njenih mekih dubina. Olivera, troma i slatko iscrpljena okrenula se na bok i započela s uzvraćanjem... trudila se zadovoljiti Teu u potpunosti kao što je i ona zadovoljila nju.
Kasnije su ležale i dugo šutjele kao da su se plašile da će riječima pokvariti čarobne trenutke koje su dijelile. Olivera je prva progovorila:
- Otuširat ću se i nerado se vraćam dolje, ali... znaš, bilo mi je predivno i voljela bih da ovo ponovimo.
- I meni. Sigurno ćemo ponoviti.
Srele se se sasvim slučajno nakon nekoliko dana. Olivera je izašla u kupovinu, a Tea je šetala svog šnaucera. Mansarda je ponovo bila utočište dvaju ženskih tijela i njihovih skrivenih strasti koje su buknule i koje su se mnogo vremena kasnije ugasile. Tea se zaljubila i udala za Talijana. Postala je majka. Kćerkici joj je ime Olivera.

Нема коментара:

Постави коментар