понедељак, 05. новембар 2012.

Plavuse

Odavna smo prijateljice. Prije dve godine završile smo sa dva brata.Ona sa mladim,a ja sa starijim. Obe smo zgodne dugokose plavuše,zavidnih oblina,volimo se oblaciti sexy,i kada bi skupa prolazile ulicom uvek bi se svi okretali za nama. Jednu vece decki su otišli svojim putem, a nas dve smo odlucile da spavamo kod mene.
Nakon što sam se istuširala ponudila sam joj cist peškir da ode i ona. Sedila sam na krevetu , bezuspešno smišljajuci što cemo raditi veceras. Ona se ubrzo vratila,umotana u peškir dok su joj kaplje vode klizile niz telo. Bila je tako privlacna! Sela je kraj mene i gurnula mi jezik u usta. Cesto smo se znale ljubiti, pa mi to nije bilo ništa neobicno. Ali onda je skinula moj peškir s mene i pocela mi lizati sise.
Grickala mi je bradavice i govovrila mi kako su mi sise savršene. Onda sam prihvatila igru. I ja sam nju skinula do gola, zagrlila ju oko struka i privukla sebi u krilo. Obgrlila me nogama i pritiskala svoju vec vlažnu pickicu o mene. Sisala mi je jezik,a ja sam grizla pohotno njene usne. Pocela sam da shvatam šta ce se dogoditi. Onda je jednu nogu prebacila ispod mene i razbludno smo se trljale pickama.
Dok smo to radile medusobno smo si milovale sise. Imala je tako dobre,velike dude,koje su se njihale od naše zloceste igre. Onda sam ustala,ugasila svetlo i upalila svece. Posela me je na krevet, dovukla me do ruba i klekla pored kreveta. Pocela je lagano lizati moju obrijanu picku i trljati me prstima po klitorisu,a u isto vreme je mazila svoju pickicu.Zatim je uzela svoju sisu u ruke pa me njome trljala.Malo sam se podigla,i gledajuci to neverovatno se napalila. Ponovno je pocela da me liže.
Svršavala sam pod pritiskom njenog vrelog jezika. Onda sam ju pozvala ponovo na krevet. Nabila mi je picku na usta, ali se okrenula tako da je i ona mene mogla da liže u isto vreme. Uzela sam dugi glatki drveni držak koji je stajao pored kreveta i pocela da joj ga nabijam duboko u njenu mokru obrijanu picku. Stenjala je glasno,a onda mi je preotela igracku i pocela da ju nabija u mene. U isto vreme mi je cuclala klitoris i nabijala me sve brže. Ponovno je dodala igracku meni i sad sam ja nju nabijala, pljunila sam par puta da joj picka bude što vlažnija, da što lepše svrši.
I onda sam ju sisala i grizkala bez prestanka joj nabijajuci igracku. Jaukala je svršavajuci, a njezin sok me zalio. Uto sam i ja ponovo pocela da svršavam. Posle toga smo šutele, nismo bile još u potpunosti svesne što se to dogodilo medu nama. Da prekinem šutnju sela sam kraj nje i pocela joj maziti picku. Opet je bila vlažna.Samo sam gledala u nju i mazila ju. Ona se previjala od zadovoljstva, i ponovo svršila. Dala mi je dug poljubac i dogovorile smo se da necemo ništa reci deckima. Volela bih da se ovakva vecer ponovi, a po njenom ponašanju, cini mi se da i oce!

Нема коментара:

Постави коментар