понедељак, 05. новембар 2012.

Kakav otac...

Imam 16 godina i sada ću vam ispričati svoje prvo seksualno iskustvo. Moji pravi roditelji rastavili su se davno, još dok sam bio mali. Od nedavno moj tata živi sa novom ženom (jebačicom) koja se zove Ana. Često sam znao drkati na nju, ne baš često nego uvijek, zamišljao sam kako je jebem, kako joj ližem pičkicu i te stvari.
Jednom sam ostao sam kod kuće i pošto nisam imao što raditi uzeo sam svoj kurac od 16-tak cm i počeo ga masirati gore-dolje, gore-dolje... Tada sam čuo da je netko ušao u stan, ustao sam navukao trenirku i izašao iz svoje sobe, Ana je došla kući. Uvidjevši da smo sami, počeo sam maštati kako bi je sad otišao pojebati jer sam se bio dobro napaljen. Ušao sam u WC gdje je ona bila i zatekao je kako se tušira, ali ne samo da se tušira nego i da masira pičkicu. Oooo kako sam se samo uzbudio, malo sam se izmakao da me ne vidi i promatrao je. Imala je velike sise i savršeno oblikovanu guzicu, nije ni čudo imala je 34 godine. Od zbunjenosti u kojoj sam bio nisam se stigao ni da se pomjerim kad je krenula prema vratima, potpuno gola. Vidjevši me brzo je na sebe nabacila nekakvu majicu i počela me grditi. Rekao sam joj kako krenuo u WC i nisam znao da je došla. Otišao sam u sobu ali pred očima mi je stalno bila Ana. Nakon 15-tak minuta ušla je u grudnjaku i tangama u moju sobu i rekla mi je: "Vidio si me golu, sada ja hoću da vidim tebe!" Legla je pored mene, skinula mi je trenirku i vidjela da se je moj "mališa" digao u vis. Uzela ga je u ruke i počela drkati, govoreći: "Vidi, vidi kurca kao i u tate mu!"
Počeo sam joj sise miješati i ruku sam joj zavukao među noge gdje je bila vruća i mokra. Napokon je stavila moj kurac usta i počela ga lizati, nakon samo nekoliko sekundi, svršio sam joj usta. Onakav onesposobljen vidio sam Anu kako se svlači, zatim je čučnula meni na lice i rekla:"Liži!" počeo sam lizati a njezini su sokovi tekli iz pičke ravno meni usta. Kurac mi se je ponovo počeo dizati, nakon nekog vremena spustila se na leđa i povukla me na sebe i rekla: "A, sada spektakl!". Uvalila mi svoj jezik usta. Nakon divljih poljubaca Ana je uzela moju alatku i uvela ga u svoju vruću i mokru pičku. Zatim je prvo malo po malo, a onda do kraja sjela na njega.
"Uhhhhh...." bilo je prvo što je izustila. Počela se nabijati sve brže i brže. Ljubila me je, žvalila, stavljala mi je sise da ih ližem i grickam, a zatim smo počeli mijenjati poze, jebao sam je odzada, misionarski, jahala me je...
Tada je dohvatila gel, namazala mi njime kurac a onda je namazala svoju guzu i rekla: "Stavljaj!". Bilo je teško ugurati ga u uski otvor, ali je nekako ušao. Počela se vrpoljiti i uzdisati jače nego kad sam je jebao u pičku. Jednom je rukom milovala svoju pičku a drugom grudi i mrmljala, nešto što nisam uspio razumjeti, a onda je počela govoriti. "Svršaaaavaam... bržeeee... bržeee... jačeeee... to... ahhh!". Ubrzo je i meni pao mrak na oči i počeo sam svršavati duboko unutra...
Kasnije dok smo ležali, još smo se malo milovali i ljubili, ona mi je rekla kako ćemo ovo češće raditi. I bilo je tako…

1 коментар: