среда, 15. август 2012.

Sekina pomoć

Pokušaću da vam ispričam svoju priču, nadam se da će iako duga, biti i zanimljiva. Ja imam 40 godina a sestra 45. Ona je udata, ima dvoje djece, a ja sam još uvjek neoženjen. Moje incestne primisli počele su još kad sam imao 13 godina, a sestra 18. U to vrijeme, pošto je otac bio vrlo strog, sestra nije mogla do nekih doba biti vani. Tako me je jednom, pošto je već počela raditi, a voljela me je jako kao malog bracu, posjela preko puta sebe i objasnila mi neke stvari. 

Tako sam doznao da ona ima momka i da joj ja budem ta veza kad on dođe da idu na "sudar", zato jer nije smjela gubiti ni sekunde.Rekla je ako ikome kažem da mi nikad više neće ništa kupiti, a ako budem dobar, biće i ona prema meni. Tako sam ja bio kurir između nje i tadašnjeg njenog momka, koji je bio 7-8 godina stariji i imao je "tristaća". To je sve izvrsno funkcioniralo tako da me je Miro, naime tako se zvao, zavolio kao partnera i čak je obožavao ljubiti i fatati moju seku preda mnom, govoreći mi da ću i ja kad odrastem imati takvoga komada. Ja bih se crvenio i okretao oči , ali kad bi se oni zanijeli i zaboravili da sam i ja tu, bez srama bih gledao šta rade, a naročito šta rade njegovi prsti. 

Naime šarali su od dugih plavih uvojaka moje seke, preko nježnih, ali velikih i čvrstih grudi, do njenog međunožja,koje bi ona neko vrijeme uporno držala čvrsto stisnuto, ali bi noge svaki put, to sam primijetio vrlo brzo, širila, trzajući se u grčevima. Prvi put kad sam to vidio i doživio, toliko sam se prepao da sam počeo vikati. I Miro i seka su se trznuli ne znajući o čemu se radi, a ja sam sav prepadnut i skoro na rubu suza objasnio da sam mislio da seka ima srčani napad. Oboje su se počeli smijati, a meni nije bilo ništa jasnije. Kasnije, kada smo pošli kući (jer sam ja seki bio isprika i opravdanje pred roditeljima), seka mi je rekla da nikome ništa ne govorim i da ono nije bilo ništa. Kako sam ja navaljivao, jer sam bio jako znatiželjan seka je morala obećati da će mi objasniti o čemu se radi. . .

A to se desilo uskoro.Ja sam već pomalo kontao očemu se radi pošto sam već imao noćne polucije i trenutke sladostrašća kojih bi se rado prisjećao kada bih se probudio. Međutim problem su bile gaćice, koje bi bile mokre i ljepljive. Mene je bilo sram od mame da ona to ne vidi, iako sam ih prvi put uspio ubaciti u mašinu za veš umotavši ih u ručnik. 

Međutim sve viće sam se ložio na seku,gledajuši njene sise, guzu i u njeno međunožje, zbog kojeg se i nalazila sa Mirom. Počeo sam i da drkam kao sumanut po pet-šest puta na dan zamišljajući seku kako se u autu ljubi i hvata sa momkom. Ulazio bih u njenu sobu, mirisao njen jastuk, preturao po njenim stvarima i vešu, i od svega toga dobivao nenormalno uzbuđenje. Školu sam gotovo zanemario, samo čekajući dan i sat kada ćemo seka i ja ići na njen ljubavni sastanak. Grozničavo sam smišljao plan kako da i ja osjetim šta znači ženski dodir i piljubac. 

Već sam imao četrnaest godina, a kurčić iako ne baš tako velik, stalno je stršio nebu, pogotovo ako bi seka bila u blizini. Jednu večer sam odlučio da krenem u akciju pa šta bude. Sestra je nešto bila zahladila odnose sa starcima, a kako je stari čvrsto držao stvari pod kontrolom, barem što se tiče izlazaka i njihove duljine, ja sam smislio plan. Kad smo se vraćali sa "ljubavne"seanse, a upravo smo izlazili iz parka, sav drhteći upitao sam je:-Kad ćeš prestati da mene vodiš na ove izlete?? Ona mi je odgovorila da ću uvijek ići sa njom, pa da znam da joj je to jedini način da izađe u grad i tako to. Ja sam rekao da ovo ne može više ovako, da ja glumim majmuna na spoju i da ja više ne mogu gledati šta joj Miro radi, a biti miran.
Oooooo, pa moj braco već postaje veliki- nasmijala se i pogladila me po kosi.

Da, postajem veliki, i ne mogu ovo mirno gledati a ništa ne raditi- ljutito sam odgovorio, ne vjerujući u ove svoje riječi.

Hajde braco ne ljuti se, ti znaš koliko te seka voli i da će sve učiniti za tebe, pa zašto i ti ne bi nešto za mene- rekla mi je.

Ti ne znaš kako je meni, ja sam popustio u školi, stalno mislim na tebe, a i kad sanjam, sanjam tebe.

Mirko, šta ti je ti se šališ - rekla mi je u nevjerici.
Ne šalim se, i ako hoćeš da ti nastavim pomagati, odsad ćeš mi ti ubacivati veš u mašinu da mama ne vidi jer po noći izdrkam i dvaput na tebe, a i sada mi kurac puca kako je tvrd, a ti si u blizini.

Mirko- rekla mi je, nemoj tako govoriti, ja sam ti ipak sestra.
Da, sestra koja se žvali i hvata sa momkom pred svojim rođenim bratom. Pa stotinu sam puta gledao kako ti uvlači ruke u gaćice i prstari te, došlo mi je da ga ubijem i zauzmem njegovo mjesto, toliko sam ljubomoran na njega. Seko, ti si najbolja pička na svijetu, svi moji u školi sline na tebe i govore mi kako si dobra, a ja to moram trpiti.

Oooo, maleni moj bratek. Pa pojma nisam imala da si u takvim problemima. Moraš hitno naći neku curu da se olakšaš. Hajde da te ja spojim sa Andrijanom, koliko znam, ima iskustva i može ti pomoći, jeste da je starija od tebe, ali i teba da bude iskusnija, zar ne?
Nemoj da se praviš luda rekao sam ti da maštam samo o tebi i da hoću tebe.

Sestra je ostala zabezeknuta i otvorenih usta i vidjevši da je vrag odnio šalu, zaustavila se i rekla da se vratimo do jedne klupe na osami. Sjeo sam pored nje i ona je ozbiljnim glasom rekla- Mirko to što ti govoriš je incest, i zabranjeno je ako znaš šta ti govorim. Rekao sam da me nije briga, da sam joj otvorio srce i očekujem da mi pomogne kao i ja njoj. 

Ali to ne smijemo, to je bogohuljenje Mirko- rekla mi je ozbiljnim glasom valjda shvativši u kakvoj smo se situaciji našli. Smijemo, smijemo-počeo sam govoriti hrapavim glasom, a kurac mi se napinjao u hlačama. Izdrkaćeš mi ga, svakako hoće da pukne koliko je tvrd, ako želiš da i ti i dalje pomažem- igrao sam na kartu ucjene dobro znajući koliko sestri značim kao izgovor za izlaske. Zaboga, pa bio sam joj jedini prozor u svijet, ako je htjela ostati pod našim krovom.

Stajala je zureći u mene par trenutaka, valjda misleći da ću se ja predomisliti, a ja sam nagonski osjetivši da je ovo biti ili ne biti krenuo kao sivonja. Uhvatio sam je za ruku i prislonio na moj kurac, a drugom sam već počeo otkopčavati hlače. Počela je nešto nerazgovijetno mrmljati, ne znam šta jer mi se već mutilo, i izvadivši ga stavio joj ga u ruku govoreći- požuri jer može neko naići. Seka je vidjevši da je vrag odnio šalu brzo povukla rukom nekoliko puta gore dolje i vodopad sladostrašća ju ju pogodio ravno u lice. Počeo sam se grčiti i izbacivati nenormalne količine sperme.

Međutim bilo je tu još nešto važnije. Duboko u podsvijesti znao sam da smo pršli crtu nakon koje više nema povratka...

Нема коментара:

Постави коментар