понедељак, 06. август 2012.

Komšija jebač


Otkako studiram živim sama u glavnom gradu, u jednoj velikoj zgradi. Nakon samo mesec dana počela sam se jebati sa starijim oženjenim komšijom. On je po zanimanju vodoinstalater, tako da odlazi u većinu stanova i dobra je jebač te ga često pozivaju žene kada ostaju same. Poprilično je mišićav i krupan, ima 52 godine, ali njegov debeli kurac odlično radi. U krevetu više voli da bude pasivan, pa ga ja često jašem, ali kad zatreba razbija me samo tako. Sviđa mi se što može da izdrži dugo pre nego što svrši. 
Te večeri sam završila sa učenjem oko deset, ugasila svetlo, pustila pornić i legla. Pornić nije bio nešto, tip sa ogromnim kurcem jebe sisatu plavušu. Ali ja sam bila jako napaljena jer se nisam jebala neko vreme, pa mi nije trebalo puno da jako ovlažim. Mazila sam pičkicu, ližući prste povremeno. Dražila sam klitoris sve jače, dok u jednom trenutku nisam čula zvono na vratima. Prvo sam pomislila da iskuliram i ostanem u krevetu, ionako sam bila blizu vrhunca, ali sam ipak ustala, pogledala kroz špijunku i videla komšiju jebača. Ruke su mi toliko drhtale da sam jedva uspela da otključam. ''Šta ćeš ti u ovo doba?'', pitala sam puštajući ga krišom u stan. ''Mnogo mi se digao! Morao sam da dođem!'' Čim sam zatvorila vrata spustila sam ruku na njegove prepone i napipala njegovu tvrdu, dignutu kurčinu. ''Uuuuh, kako ti se digao... Šta te toliko napalilo?'', pitala sam stišćući ga preko pantalona. ''Iskren da budem, došla je ženina sestričina. Mala ima siske i dupe da poludiš! Odmah mi se ukrutio čim je ušla tako utegnuta! Rek'o sam da moram da odjurim do mušterije, fala Bogu, ima ga dosta, odma' se primećuje kad se digne.'' Ušli smo u moju sobu gde je još bio upaljen pornić. ''Vidim i ti si napaljena'', bezobrazno je namignuo. ''Koliko godina ima ta mala? Je l' bolja ženska od mene?'' On je seo na fotelju i odmah izvadio svoj veliki kurac. ''Ti mnogo bolje izgledaš. Ona je dosta krupna, ima veliko dupe i sisata je. Sam Bog zna kako će da izgleda za neku godinu, tek joj je 16. Takvo dupe ima, da poželiš da joj ga zabiješ do jaja u njega i da je rasturaš satima. Uh, kako mi se digao!''. Natezao ga je malo dok sam mu se ja približavala puzeći, a onda ga uzela u usta koliko sam god mogla i gutala dok je on ječao zatvorenih očiju. ''Kako ga dobro pušiš, kurvice moja! Niko mi ga tako nije pušio nikad! Je l' bi mi ga pušila kad bih ga izvadio iz njene guze?'' ''Pušila bih ti ga uvek. Obožavam tvoju debelu, dlakavu aždaju!'' ''Gurao bih joj u debelo crevo dok ne proplače od bolova, a onda joj ne bih dao spermu. Kurva mala! Namerno se onako oblači, da mi se digne pa da posle zna kad odem u klonju da ću da drkam na nju. Tebi bih prosipao spermu u usta, kao što voliš... Nemoj više! Pusti ga! Ću da svršim tako..!''
Prestala sam da ga pušim i legla na leđa, nagurala ruku u gaćice i počela da se mazim. Ustao je sa fotelje i prišao krevtu. Njegov ogromni kurac se klatio dok me je zajašivao. Stavio ga je na moje gaćice i mazio me njime. Gaćice su mi bile potpuno mokre. Polako sam ih skinula i njegov je kurac odmah ukliznuo unutra. Bio je vreo i vlažan od moje pljuvačke. Pomerala sam se želeći da se što više nabijem. Polako se mrdao unutra ne želeći da brzo svrši, ali sam ga ja preklinjala da me dobro izjebe. Gurnuo ga je celog, što je tako jebeno prijalo. Moja pičkica se bila uželela pravog kurca. Gurao ga je izvlači sve brže. Ja sam stenjala i rukom se dodirivala po klići. ''Gotov sam ! Gotov sam!'', počeo je da prigušeno viče i izvukao ga taman kada je gusta sperma počela da kulja. Bzro ga je dohvatio i izdrkavao ga po mojim dlačicama i stomaku. Ja sam razmazivala spermu po sebi i još više se trljala. Malo mi je trebalo da i ja svršim. Kad se malo povratio od uzbuđenja, sagao se i počeo da mi liže usmine. Bila sam van sebe. Onda je krenuo da mi sisa klitoris i ja sam svršila uz vriske, moje telo se trzalo u zanosu, dok je on srkao sokove koji su tekli.

Нема коментара:

Постави коментар