четвртак, 12. јул 2012.

Sveska moje kćeri, Stariji čovek


Sveska moje kceri, njene beleske:

Stariji Covek 

Proslo je dosta vremena od gimnazije i nezaboravnih uspomena. Sada sam u  braku, mogu reci sa zadovoljstvom, jako srecnom. No o tome mozda nekom drugom prilikom. Ovo je nesto cega se uvek rado secam. Desilo se pre jedne decenije.
Nesto pre nego sam napunila 17god, u nasu zgradu državnih namestenika u Novom Beogradu, vrata do vrata uselio se jedan stariji covek, tek penzionisani  spiker  RTSa. . . nesto oko 60g, vitalan, cist, a njegova pojava, lik i parfem me  mislima vratilo u vreme jos  iz osnovne skole i mojih prvih odnosa sa starijim gospodinom iz parka, kad sam tek napunila 13 godina. Upoznali smo se u liftu, a  i cesto vidjali sa balkona na balkon, razvojem dogadja nesto kasnije ili  ja kod njega ili on kod mene. kada sam bila sama kuci. Koristili  smo vreme dok je moja majka bila na poslu, u  Traumatoloskoj, a otac pukovnik nije ziveo snama jos od razvoda.   Ti susreti sa tim starijim covekom su unosili  vedrinu u mene koja mi je tako nedostajala.  Dozivljavala sam ga ko da sam ceo zivot provela snjim i osecala se neverovatno zadovoljno i posvema  ispunjeno.  Neverovatno me podsecao na gospodna s kojim sam iskusila prvi sex, kad sam napunila 13 godina. Satima posle sam  vrtila u sebi nase susrete i razgovore i poredila sa tim likom, koji je misteriozno dosao i misteriozno nestao iz mog zivota. Jedva sam cekala da se sretnemo opet.  Toliko sam bila opcinjena njime da sam za manje od mesec dana  zanemarila i momka, skim sam bila u vezi.  Proredila sam izlaske. Proredila sam telefoniranje sa drugaricama. Sva sam se menjala zbog njega.
Kad sam shvatila te promene u sebi, pocela sam da se sve vise i vise  doterujem za njega.  Za njegove posete meni volela sam da oblacim maminu kucnu haljinu, njen bademantil ili slicno kada god bi bio kod mene, mada to pre nisam nikad nosila. . . palila me misao da se njegovi pogledi zadrzavaju na mojim namerno  nevesto  pokrivenim grudima bez brusa.  Spremala  sam se dugo  u mislima za nove trenutke. Pocela  sam da oblacim kratke haljinice; posebni  trenuci su bili za mene kada sam mu okretala ledja nalazeci neki izmisljeni posao, samo da se sagnem ne savijajući kolena,  tako da mi guza strsi visoko. Osecala sam jako uzbudjene dok se delovi haljinice zatezu i dizu, jer  je mogao slobodno  da vidi moje cipkaste gacice i guzove. Imala sam osecaj kao da nesto jako nezno mili uz moje noge od stopala, navise. . . navise. .  toplina u stomaku je postajala sve veca. Ribica mi se u tim trenutcima jako vlazila, adrenalin je plavio moj stomak. . . Onda sam nasla jos jednu mogucnost koja me palila. Nabavila sam za njega  nekoliko  novih nemoguce kratkih haljinica koje su se kopcale napred.  Kada sam bila sa njim ostavljala sam donje dugmice raskopcane, a namestala se tako da je mogao videti barem  donji deo moje ribe u  poluprozirnim gacicama od cipke, koje su uvek odgovarale boji haljine. Namerno sam  ih zatezala na gore  da se lepo vidi obris poluobrijane i fazonirane ribe.  Ne mogu opisati kako sam osecala u sebi  jake impulse, talase  zestokog uzbudjenja. . . da li zbog tog zavodjenja i igre koju sam igrala sa njim ili pomisli na njegovu pojavu koja  je za mene bila pravi  izazov. . . ili me je mozda palio njegov parfem vracajuci me u proslost i sva ona divna  moja prva jebanja u skolskom parku sa starijim gospodinom. Silno sam zelela da mu pricam o tome.
Malo pomalo , poceli smo pricati i o ljubavi, seksu. Tada bi se moje lice crvenelo od uzbudjenja, dok je njegov barsunasti , topao i dubok muski  glas drhtao da se suzdrzavao kako bi govorio razumljivo. Rekao je u jednom  momentu, gotovo molecim glasom da dugo nije imao seks. Prvo sto sam pomislila: “kako bi to bilo kada covek nije godinama imao seks nisakim, koliko bi me onda zeleo. . . sta bi mi radio. . . sa koliko strasti i nestrpljivosti. . . ?” Dala bih sve  da zagospodarim njegovim strastima, da ga jasem kao konja i da me nose njegove strasti. Morala sam nesto da preduzmem.
Tog dana je opet sedeo na trosedu kao i obicno. . . nosila sam jednu od mojih  besno prekratkih  haljina donje dugmiće nisam zakopcala namerno  i sela preko puta njega, dozvoljavajuci mu da moze da prepozna  moju ribicu kroz  jedva skrivajuce gacice . Nesto snazno. . . nesto sto se cini se moglo ne samo osetiti , moglo se dodirnuti bilo je medju nama tog trenutka. . .  Njegov topao glas prekinuo je tajac: “Kada bih ponovo mogao da osetim dodir zene i miris zenskog tela, mislim da bi mi to bilo zadovoljstvo vece od bilo koga koje covek moze da ima“, rekao je, gledajuci kroz mene, pogledom koji se kretao kratkom putanjom od donje ivice moje haljinice do mesta gde se mogla razaznati  moja  vlazna ribica. Htela sam da ustanem, legnem preko njega i nabijem sa na taj kurac koga vec neko vreme zelim u sebi. Nesto mi nije dalo. . . nisam se mogla pomeriti,,”pppa sta bih ja. . . mislim. . mogla uciniti. . . “, jedva sam mu promucala. “Ako ti nesmeta. . . dozvoli mi. . ja bih hteo. . . ako hoces mozes mnogo. . . lezi ovde pored mene. . . necu ti nista. . . voleo bih samo da mogu da . . . lezi na stomak. . . ako moze . . . ja bih samo da osetim tvoju guzu pod rukom. . . samo to. . . da je malo mazim. . . nista vise. . . samo to. . . molim te. . . “. Ustala sam kao hipnostisana, legla polagano na krevet, prisao je sa troseda pored mene, legao postrance do mene. Osetila sam toplu ruku na onom mestu iza kolena. . . drhtala je. . . lagano. . . lagano. . . kao da se plasi da cu pobeci ili nestati kretao ju je navise. . . jos vise. . . pribio se uz mene. . . njegov kurac sam osecala na butini preko njegovih pantalona. Pulsirao je . . . Ruka mu se nasla na mojoj  toploj guzi. . . mazio je , stiskao nezno podizuci  tako moje guzove da mi se i ribica pomerala i vlazila. . . Cula sam da dise uzbudjeno, da se suzdrzava od zelje . . . tada sam shvatila kako i ja disem kao nejebana devica kojoj je po prvi put da oseti pravog muskarca pored sebe. Okrenula sam se da se oslonim ledjima na njega, moja guza na njegov kurac. . . Pravio je male pokrete nabijanja. . onako preko odece. . . Trudila sam se da kontrolisem svoj dah. Najednom osetila sam da je ustao. . . izvinio sa da mora ici i nestao. Ostala sam zbunjena, popaljena. Pokusala sam se otrezniti od zelje pod tusem ali nije pomagalo. Sledeceg dana pozvonio je , otvorila sam vrata a pogledi su nam bili cudni, vezani. . . bez reci, tiho i polako prisla sam krevetu, ne gledajuci u njega. Legla sam kao juce. Prisao je. . . ponovo isti dodir, isti osecaji, ista vrelina u meni. . . ocekivanje. . .
Kada sam ocekivala da osetim makar njegove prste ispod mojih gacica, ustao je naglo i otisao, kao i juce. . Sledeceg dana otisla sam ja kod njega. Gledao me je jos sa vrata njegovog stana kao ulazim i stajem nasred sobe. Sada je on prisao krevetu i legao postrance. Namestila sam se pored njega, a kako mu je ruka krenula navise uz moje noge. . . pomerila sam svoju slobodnu ruku do njegovog kurca i. . . pocela ga trljati. . . onako preko odece. Imala sam potrebu da ga jako stegnem iako znam da bi ga zabolelo. Neka ga boli, neka oseti i  podeli bol moje zelje. Drhtavim prstim sam mu otkopcala pantalone i osetila kako raste u ruci i razdvaja mi prste. Bio je nabrekao bas kako sam volela,  nestrpljivo sam ga obuhvatala svojom sakom. Pocela sam da mu povlacim kozicu gore , dole, ujednacenim pokretima kako je on mesio moju guzu. Kakav je to dodir samo bio. . . osetiti tako vreli i nabrekli  kurac u svojoj ruci. Ribica mi je sva bila mokra, zelela  sam ga u sebi. Drkala sam mu polako ne ubrzavajuci da ne bi svrsio brzo,  zatim masirala mu koren kurca ispod jaja pa opet drkala, nezno mu stiskala i jezikom mazila jaja koja su postajala sve vlažnija od mog jezika. Nagradio me uzdasima, koji su jos vise palili moju pozudu i mastu.
Drugom rukom sam uspevala da mazim ribicu dodirujuci klitoris.Polako sam milovala jer sam znala da bih i ja brzo svrsila, ako ubrzam. Njegova saka je uplovila ispod mojih gacica, a jedan prst se priblizio mojoj guzi, stvarajuci u meni  vrelinu i opijenost. . . “Aaaaaaaahhh” jeknula sam kada je njegov prst jedva malo rastvorio i pokusao uci u moju guzu. . . oboje smo shvatili sta sada treba! Tajac i paraliza. Neko vreme smo goli lezali u krevetu i razmisljali.
Uradila sam ono sto mi nije padalo napamet da cu uraditi, ustala sam i onako kao pripita, pomalo se teturajuci otisla iz njegovog stana. . . bila sam opijena od zeljeza njim, od iscekivanja kurca u sebi i kajala se onog trenutka kada sam zakoracila u svoju sobu zbog toga sto nisam otisla dalje zajedno sa svojom zeljom, sto ga nisam podstakla da uradi sta mi je trebao da uradi, sto sam prekinula nasto tako jako, a mocno, osecaju kojem se nisu mogli porediti ni sa cim od pre.
Narednog dana, nisam cekala uobicajeno vreme kada se vidjamo, krenula sam malo ranije u jednoj od mojih prekratkih haljinica sa kopčanjem napred. Ostavih ju raskopcanu sem gornjeg dugmica.  Dosla do vrata svog stana i zastala, vratila se nazad, svukla gacice i iz kupatila dohvatila mirisljavu kremu . Posula sam je na vrhove svojih prstiju , rasirila butine i nezno namazala otvor svoje guze, gurnuvsi  kremicu svojim prsticem dublje unutra. Ne brisuci ruku i prste od kreme, jer mi nije ni palo napamet, otisla sam k njemu. Ovaj put nisam zvonila,  pokucah i gurnih kvaku. Nije bilo zakljucano, kao da je znao da cu doci.
Stajao je nasred sobe, a kada me video, skinuo je svoje pantalone i gace brzinom  odmah i brze od odmah. Cak i onako jedva mu podignut kurac davao je prave signale od sebe. Prisla sam krevetu i legla na stomak. Bez reci  legao je pored mene i osetila sam kako se krevet njise pod njegovom tezinom. Njegova ruka je bila medju mojim  butinama i zavlacila se pod haljinicu. Na trenutak je vrludala po meni, dok nije shvatio da nemam gacice. Spustio je svoje prste do otvora moje guze i osetio vlaznost kreme, na trenutak ponovo je zastao.
A onda. . . prevalio se preko mene, . . osetila sam njegovo telo na meni, njegov kurac koji je sad porastao, medju mojim  butinama. Odigao se malo, uzeo ga u ruku i. . . dodir vrha njegovog kurca na otvoru moje guze, naterao me je da se stresem od zelje. . . “Mmmmmmmm. . . . mmmmm. . AAAAA. ahhhhh” izlazilo je iz mene, kako sam osetila da ulazi. Mislila sam da je veci deo usao u moju guzu. . . kad me je obuhvatio rukama ispod pazuha i ramena, ali tek onda je pocelo nabijanje u mene. Imala sam utisak kao da njegovo nabijanje traje. . . traje kao da se milimetar po milimetar taj kurcac zabija u mene i kad god sam mislila da je skroz usao, on je nastavljao dalje, dalje , polako. . . jos. . . moje telo se bez moje kontrole pocelo da izvija, mota, drhti  pod njegovim , moje ruke su pokusale da me odignu od kreveta, ali su njegove bile jace i drzale me pod sobom. A on je jos ulazio. . i. . . napokon. . . osetila sam kako njegova jaja udaraju o moju ribu, a kurac cinilo se da je usao u grlo. . . kako je samo zabolelo. . . o Boze kako je samo bio lep taj bol, opijao  me i bilo mi ga malo. . . kako me samo sirio sada ne mrdajuci se i kako je bio mocan u svojoj starosti, velicini, mirisima parfema i nasih tela koji su se mesali  tu i sada dok sam ga imala u svojoj guzi, tako zeljnoj pokreta i topline kurca .
A onda je taj prvi  bol prestao i  razvedrilo mi se pred očima. Izgleda  da je kurac u meni  od tog momenta delovao ko tableta protiv bolova i smirivao me.  Ko da je znao šta se desava u meni  poceo da se pomera vrlo malo napred nazad, a kurac je klizio kroz mene izazivajucu neverovatan osecaj srecnog bola. To sporo pomeranje i to malo nabijanje meni se cinilo kao nesto ogromno sto se ne pomera samo u guzi,  vec pomera moje telo, dusu i moju zelju za onime sto sam iskusila od pre  da je vrhunsko. . . jos vise. . . jos vise u samo Nebo strasti. . .
Prodirao  je , a ja sam srecna drhtala. . . nabijao  ga je sve jace. . . ja sam ga rado primala. . . nabijao je. . . nabijao ga do jaja  pa izvlacio polako stvarajući slatku bol, koja je sve manje bolela. Krv je sikljala kroz glavu i celo telo i sve mi zujalo u glavi. Ispustih krik olaksanja, a on ga na to brze i jace poce gurati klizavi kurac u moju  rastvorenu guzu, koja je  bila za njega namazana i vlazna, sad spremna za njegov kurac u sebi, . . . ubrzavao je jos . . . jos vise, . . a onda sam cula sebe kako vrištim od strasti, lepote bola,  lepote uzitka. . . aaaaaah. . . aaaaaaaaaah. . . . . . . . aaahhhhhhhhhhhhhh. . . . spustio je ruku ispod mog tela, ne prestajuci sa jebanjem do moje ribe, . . . . mhhhhhhhhh. . amhhhhhhh. . . mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, nežno je dodirivao moj klitoris,  milovao prstima. Jebao me u pravilnim ritmovima koje sam sve spremnija sacekivala i uzvracala kako sam znala i umela. Uspela sam da se konsolidujem sa njegovim naletima kurca u mene i uzvratim mu istom merom. Gorila sam i buktala od uzivanja, zelela da vecno traje. Ma sta vecno, vekovima duze od vecnosti.  Osetih da nešto  struji po meni, od kicme, stomaka,  pa sve jace i jace. Tad sam se pocela tresti od orgazma koji  je odizao i moje telo i njega zajedno, kolena su mi se sama grcila a on pokusavao da me zadrzi i nastavljao da me jebe po svaku cenu.  Htedoh da mu recem, stani da uhvatim vazduha, ali ne smogoh snage od lepote uzitka i prepustih se njegovom kurcu da me nosi i vodi gde god zeli.
Pod tim njegovim naletima  kurca dozivela sam za par minuta novi  i jos jaci orgazam. . . svrsila sam tako jako, duboko, neobicno. . . da cinilo seda bas taj nikada necu moci da zaboravim. Drhtavica u meni se ponovo javila, ko onda kad sam sa 13 prvi put svrsila sa gospodinom u parku iza skole.  Riba mi je procurila, kao da sam se jebala u ribu. Kapala je po carsavu i prosirivala se fleka ispod mog tela.  Tezina njegovog tela me sprecila da poletim na Nebo i ostanem tamo. Stisci njegovih ruka na mojim ramenima su me vratili  u stvarnost, on je stenjao i stiskao zube, cvileo pupajuci spermu u mene. Ne shvatih što je govorio, ako je i bilo suvislo. Bespomocno se svalio  na mene i hvatao vazduh. Nije ni pokusavao da ga vadi, a i nebi mu ni  dozvolila. Neka  ga u meni. Tako je najlepse. Zaspala sam.  Probudio me i rekao da moram da se vratim u stan, preko nego mama dodje sa posla.

Нема коментара:

Постави коментар