четвртак, 12. јул 2012.

Sasvim moj


Posmatrala sam ga dok je potpuno nag stajao u dnu sobe. Bio je lep. Bio je moj, sasvim moj.

Moj ljubavnik, moj muskarac. Sa kojim sam uradila sve ono o cemu sam sanjala. Koji mi je uradio sve ono o cemu sam samo mastala.

Bio je tako lep, sasvim moj.

I pored razlike u godinama, i pored svega sto je trebalo da nas razdvaja, sa njim sam tek pronasla ono za cime sam tragala citavog zivota. Ono sto nisam ni znala o sebi, o svetu. O ljubavi.

Ovo je ljubav. Ovo telo koje vidim ispred sebe, nago i prelepo, telo muskarca, telo decaka, u dnu sobe, uspravno, snazno, a opet... tako krhko.

Otpila sam gutljaj vina. Nasmesila sam se. Moj ljubavnik, moj decak, moj mali jebac, danas je pristao na ono o cemu smo prvo pricali samo u sali. Pristao je da bude ono sto sam zelela, o cemu sam mastala a da nisam znala ni odakle dolaze ta mastanja.

Zar sam zaista tako nastrana, proletalo mi je kroz glavu dok smo se smejali, dok smo se mazili i ljubili. A on je pristao. Plasio se, znala sam, plasio se, priznao mi je da se plasi. Ali i govorio mi je da me voli i da ce zbog mene pristati. Video je da u mojim ocima gori nesto sto nije umeo da imenuje. I ja sam je videla. Glad koja nema ime. Vatra koja prozdire.

Posmatrala sam ga, nagog, vezanog, ruku podignutih visoko iznad glave i vezanih lancima. Koliko je puta on drzao moje ruke dok me je voleo, koliko sam puta ja bila bespomocna i jecala dok me je uzimao... Sada je dosao trenutak na njega.

Posmatrala sam ga nagog i prelepog i otpijala vino. On nije zeleo da pije pre nego sto dopusti da bude vezan. Zeleo je da bude sasvim pri sebi.

'Plasis se?' pitala sam. On se nervozno smesio i ljubio me dok sam mu ruke stavljala u kozne lisice, dok sam ih kacila o kuke i zatezala lanac iznad njegove glave.

'Plasis se?'

Klimao je glavom i saputao mi koliko me voli.

'Samo za tebe, ljubavi', stenjao je dok sam ja proveravala duzinu lanca i sigurnost njegovih okova. Morao je biti cvrsto vezan, potpuno bespomocan. Samo onda moja fantazija mogla je da izraste u stvarnost.

Na njegovom telu igrale su senke. Plamen sveca je drhtao od pokreta u sobi. Bio je prelep. Cvrsto, zategnuto telo, fine, tamne malje po stomaku. I presijavanje znoja. Nije bilo toliko vruce u sobi, ali on se znojio od napora. I straha.

Otpila sam jos vina. Sedeci u fotelji mogla sam da ga posmatram tako izlozenog, tako bespomocnog, tako prelepog. Pila sam i smesila se jer sam osecala koliko ga volim. I znala koliko on mene voli.

Prisli su mu istovremeno, sa obe strane. Obojica visoki, krupniji od njega. Obojica su na sebi jos uvek imali odecu i vec zbog toga delovali snaznije, opasnije. Mogla sam da cujem kako se njegovo disanje ubrzalo ali nije nista rekao.

Samo je zatvorio oci kada ga je crnokosi nezno, veoma nezno pomazio po licu. Refleksno je pokusao da ustukne ali lanci su ga drzali na mestu.

Nije mogao da pobegne.

Nije imao kuda da pobegne. Ovo je bila moja fantazija. Moja fantazija izmastana u svim onim nocima kada me je imao. Kada mi je radio stvari koje moj bivsi muz nikada ne bi ni pomislio da mi uradi. Stvari koje mojoj deci nikada ne bih smela da priznam da sam radila. Moja fantazija, izrastala iz jecaja orgazama do kojih me je dovodio na najprljavije nacine, izrasla iz perverzija i ljubavi kojima me je hranio. Bila sam samo zena zeljna ljubavi kada sam ga upoznala, a on me je pretvorio u pohotnicu, u drolju koja u ljubavi i u nastranosti uziva onako kako nikada nije ni znala da moze da se uziva. Mogao mi je biti, ako ne sin, a onda mladji brat, a bio je moj ljubavnik, moj mucitelj, moj jebac...

A sada je drhtao dok mu je crnokosi nezno prelazio prstima preko lica, preko vrata, milujuci mu grudi, stomak, spustajuci se sve nize.

Moja fantazija... izrasla u predstavu pred mojim ocima.

Moj ljubavnik je zajecao i otvorio oci kada je osetio usne na svom vratu. Drugi muskarac, obrijane glave i sa ostrom dvodnevnom bradom na licu nezno ga je ljubio stojeci iza njega. Sada su ga obojica pazljivo milovali, prelazeci sporo, beskrajno sporo svojim rukama po njegovoj kozi, terajuci ga da drhti i uvija se u svojim okovima. Crnokosi je sada mazio njegove butine, zavlacio ruke pozadi i dodirivao mu guzove, ovaj drugi ga je ljubio po vratu, ramenima, mazeci ga po rukama zategnutim lancima, spustajuci mu sake niz grudi.

Moj ljubavnik je stenjao. Od straha, od gađenja?

Videla sam kako je zapanjeno gledao dok se crnokosi spustao na kolena ispred njega. Videla sam kako je otvorio usta i glasno zajecao kada ga je ovaj uhvatio za kurac i poceo nezno da mu navlaci kozicu. Drugi muskarac je nastavljao da ga ljubi i miluje. Videla sam kako izmedju prstiju hvata bradavice mog ljubavnika i kako ih nezno miluje i stiska. Videla sam kako one postaju tvrde. Videla sam kako moj ljubljeni zmuri.

Otvorio je oci kada sam se nasmejala. Pogledao me je ali ne umem da kazem da li me je i video. U ocima mu je bilo ludilo, samo ludilo i strah, boreci se za prevlast u borbi koju je on vec bio izgubio.

Smejala sam se videvsi kako mu je kurac rastao. Ljubavi moja... Ljubavi moja kako je lako, kako je lako bilo naterati te da reagujes. Kako je tesko bilo navesti te da verujes, a sada, sada ne moras da verujes. Tvoje telo te je ionako izdalo...

Lepi crnokosi muskarac je onda uzeo kurac mog ljubavnika u usta. On je pogledao dole i neartikulisano zastenjao. Videla sam kako mu se kukovi trzaju, kako mu misici trbuha igraju u grcevima. Znala sam koliko voli moje usne, moja usta, svoj kurac u mojim ustima. Znala sam kako na njih reaguje.

Ali ovo je bilo drugacije. Kurac mu je postajao sve cvrsci dok ga je crnokosi sve dublje uzimao u usta, dok ga je sisao, mazeci ga rukama po stomaku, po guzi. Drugi muskarac mu je sve cvrsce stiskao bradavice i ujedao ga za vrat, za rame... Znam da ga je to bolelo, moralo je da ga boli. Ali lanci su ga drzali na tom mestu. Tamo gde sam ja zelela da bude.

Kada je crnokosi izvadio kurac iz usta, sada sav vlazan od njegove pljuvacke, mogla sam da vidim da je dostigao punu erekciju. Kako je bio lep, Boze, kako je bio lep tako ukrucen, malo kriv u jednu stranu. Koliko sam puta ljubila taj nabrekli komad mesa, koliko sam se puta na njega nabila. Svaki njegov delic sam upoznala, svaki njegov milimetar je moj... A sada, sada je stajao ukrucen od poljubaca i mazenja drugog muskarca koji je nezno, veoma nezno rukom mazio muda mog ljubavnika. A onda ih je, onako obrijana i otezala od sperme privukao sebi i oblizivao jezikom.

Drugi muskarac je sada vec jako, grubo stiskao i uvrtao bradavice mog ljubljenog – mogla sam da prepoznam kako se bol u njegovim jecajima mesa sa zastrasujucim, zabranjenim zadovoljstvom koje su mu dva muskarca donosila.

Onda crnokosi ustade i uze nesto sa stola.

Videla sam kako je iz tube iscedio na svoju saku nesto providnog gela. Uzeo je tom sakom kurac mog ljubavnika i poceo brzo njome da radi gore-dole.

Pila sam vino i prekrstala noge. Prizor pred mojim ocima i na mene je jako delovao, ali znala sam da ne treba da prekidam predstavu iako je vec i ovo sto sam videla bilo dovoljno.

Bio mu je strahovito ukrucen i postajao je sve tvrdji dok mu je lepi crnokosi mladic drkao, gledajuci ga pravo u oci. Moj ljubavnik je pokusavao da skrene pogled, bezeci od sopstvenog stida i sopstvenog uzbudjenja ali njegovo telo je jasno govorilo ono sto se sam nije usudjivao da prizna.

A onda je jos gela iscedjeno u saku. A onda... onda je crnokosi zasao iza ledja mom deckicu, dok se ovaj drugi pomerio u stranu pocinjuci da skida majicu sa svog misicavog tela.

Zastao mi je dah kada sam videla kako mom najvoljenijem razmicu guzove, kako gel sada biva utrljavan na ono najintimnije, najosetljivije mesto. Ono mesto koje sam mu toliko puta ljubila. Tamo gde sam mu zavlacila jezik, donoseci mu ogromno zadovoljstvo.

Sada je stenjao i pokusavao da se otme svojim okovima. 'Ne...', zastenjao je, ali znao je da ga niko u sobi ne slusa.

Gledala sam kako prsti ulaze u njega. Jedan, pa dva. Onda jos malo gela, pa onda ponovo, prsti koji ulaze u guzu mog ljubavnika, sve dublje, sve grublje, sve nestrpljivije.

Htela sam da ga boli. Oblizivala sam usne i gledala. Htela sam da ga zaboli, da cujem kako slatko jeca dok mu veliki muski prsti sire guzu. Koliko je on ovo puta meni radio, nista neznije, nista pazljivije nego sto je crnokosi to radio njemu.

Gledala sam kako se drugi muskarac skida. Nije mu samo glava bila obrijana. I grudi i stomak su mu bili glatko depilirani. Gledala sam kako pazljivo slaze svoju odecu na sto. Osetila sam trzaj u sopstvenj utrobi kada se okrenuo. Ud mu je vec bio u punoj erekciji. I bio je ogroman. Onda je uhvatio lanac i popustio ga.

Spustili su ga na kolena, dopustili mu da se rukama, i dalje vezanim, osloni o pod. Onda mu je depilirani muskarac prisao otpozadi. Izvila sam vrat da mogu bolje da vidim. Guza mog voljenog bila je sjajna od gela, otvorena, tako pozeljna, tako jebozovna.

'Ne...' jecao je. 'Ne... molim vas...'

Kriknuo je kada ga je depilirani osamario po guzi.

'Sta je, pickice? Bojis se da ce da te boli? Nikad nisi osetio pravu musku ljubav?'

Njih dvojica su se pogledali i nasmejali.

'Sad ces da vidis sta si propustao sve ove godine'.

Ljubavi moja, mislila sam, ljubavi moja, oprosti mi. Ali morala sam, morala sam...

'Nemojte, molim vas...' stenjao je i dalje moj najlepsi, najvoljeniji.

A muskarac iza njega se namestao da ga uzme. Pljunuo mu je na sjajni analni otvor, a onda prstima utrljao pljuvacku unutra. Veliki kurac mu je stajao sasvim uspravno. Izgledao je jos vece jer su sve malje oko njega bile depilirane.

Uhvatio je mog ljubavnika za kukove i privukao ga sebi. Onda je postavio nabrekli glavic na njegov podmazani anus i poceo njime da ga trlja.

Slusala sam stenjanje mog ljubavnika. I dalje je molio da ga postede, ali cula sam u njegovom glasu i drugu notu. Bio je vezan, da, bio je bespomocan, prepusten ovoj dvojici muskaraca, ali nije bilo samo to u pitanju.

Kako je samo kriknuo kada mu je depilirani grubo, okrutno ugurao kurac do pola u guzu. Kako je samo jecao kada ga je ovaj cvrsto uhvatio za kukove i poceo da se u njega zariva sve dublje.

Ljubavi moja... Koliko si me puta ovako imao. A sada, sada si ti onaj koji prima, onaj koji stenje dok ga razvaljuju. Kako te volim, koliko te samo volim.

Depilirani nije pokazivao ni malo obzira prema mom voljenom, tucao ga je grubim, snaznim pokretima, razvaljujuci mu guzu. Nije se obazirao na njegove jecaje, nije se obazirao sto ga moj decko moli da ne ulazi tako jako. Vadio je karinu napolje, pljuvao na svoj glavic, razmazivao pljuvacku prstima pa je uvezbanim pokretima vracao unutra. Uzivao je u tesnoj, nevinoj muskoj guzi, tucajuci ga kao nekakvu kurvu koju je platio da je izjebe i potom sasvim zaboravi, mesio mu je guzove i zarivao mu se sve do korena u devicanski anus.

Moj maleni... kako je samo stenjao, kako je samo izvijao ledja, pokusavajuci da se izmakne okrutnim naletima svog grubog ljubavnika. A onda, kao da su mu molbe i jecaji dosadili, drugi muskarac je kleknuo ispred njegovog lica, raskopcao svoje tesne farmerke i, izvadivsi veliki, jako ukrucen ud iz njih, zapusio mom voljenom usta.

Priznajem da sam ovde bila na korak od toga da ustanem, da prekinem predstavu. Da im se zahvalim i kazem da su za svoj novac dovoljno radili. Zato sto mi je bilo zao mog medenog, ovako bespomocnog, ovako grubo jebanog. Zato sto sam i sama pozelela kurac u nekoj od svojih rupica, pozelela ljubljenje, mazenje, ljubav, tucanje... pozelela njegove poljupce i spermu.

Ali nisam. Nisam mogla, ne jos. Zelela sam da vidim kako ga potpuno uzimaju, kako i poslednji tragovi njegove gordosti i ponosa nestaju u vatri strasti koju nikada sebi nije smeo da prizna. Zelela sam da vidim kako ga jebu, kako ga razvaljuju kao jeftinu drolju. Jer je on moj i samo moj.

Boze, koliko me je palilo sve to. Koliko me je palilo dok sam gledala kako ga crnokosi drzi za kosu jednom a za bradu drugom rukom i ravnomernim ritmom mu gura svoju lepu, veliku karu duboko u usta. Koliko me je palilo sto sam mogla da vidim svog voljenog kako se davi nabreklom kurcinom, kako grca od muskog mesa bez milosti nabijenog u njegova usta i grlo, kako mu iz ociju kuljaju suze....

'Droljice jedna', saputao je crnokosi tucajuci ga u usta, 'svidja ti se da pusis? Vidim da ti se svidja!!'

Spustila sam ruku medju noge, zadigavsi suknju. Nisam nameravala da se mazim posmatrajuci predstavu, zelela sam da budem hladna, dostojanstvena, samo posmatrac. Ali nisam mogla da znam kako ce to stvarno izgledati. Nisam mogla da znam kako ce zaista biti. Povukoh ruku natrag. Ne, ne smem da se prepustim. Ne jos. Ovo je predstava za gledanje.

Cak i da nisam gledala, cak i da sam pogled skrenula, oci zatvorila, soba je toliko bila ispunjena zvucima znojavog, prljavog seksa da bih prizore svejedno videla u svojoj glavi. Jecaje, prigusene muskim mesom. Udaranje koze o kozu, dahtanje... Sirila sam oci sto sam vise mogla, da upijem sve, do poslednjeg detalja...

Zamrznute slike predstave ostace sa mnom zauvek. Kao ona kada je depilirani izvadio svoj kurac iz guze mog medenog. Videla sam kako je razvaljena, kako je otvorena. Kako zjapi, sada zauvek obelezena prodiranjem vrelog tvrdog muskog mesa.

Depilirani je opkoracio mog decka, spustio se pred njegovo lice. Crnokosi se pomerio unatrag, izvadivsi svoj kurac iz usta mog vojenog. Ali nije bilo vremena za hvatanje vazduha i molbe. Vec sledeceg trenutka unutra je uletela kurcina depiliranog, pravo iz jebane, rasirene guze.

Tucao ga je u usta, jos grublje i bezobzirnije nego crnokosi. Vredjao ga je, govorio mu je da je drolja, da je kurvica, da ce tek nauciti kako se opsluzuje muskarac.

A mom ljubavniku su suze tekle niz obraze, mesale se sa pljuvackom i sokovima kurcine koji su mu curili iz usta, niz bradu. Kako je bio ponizen. Kako je bio lep.

Kada je depilirani izvukao kurac napolje i uhvatio ga rukom, moj ljubljeni je zatvorio oci. Kao da ce to umanjiti ponizenje. Ne, medeni moj, nista ne moze da umanji tvoje ponizenje, tvoju lepotu. Depilirani je poceo da ga zaliva preko lica svojom spermom, psujuci i govoreci mu uvredljive stvari. Boze, kako je lep bio. Ta slika, lice mog ljubavnika umazano spermom i suzama, ostace sa mnom zauvek. Zbog nje, makar samo zbog nje, bilo je vredno svega.

Ali nije bilo gotovo. Crnokosi je i sam zeleo guzu mog decka. Videla sam kako mu prstima nezno ulazi unutra, kao da proverava je li dovoljno rasirena za njega. Oh, i videla sam kako se moj voljeni namesta. Oh, da, videla sam, videla sam kako istura guzu i izvija ledja kada ga je crnokosi mazio po ledjima i guzovima, kada je u njega prodro prstima i cula sam ga kako stenje. Kao zena. Kao drolja kojoj nije jos dosta kurca. Kao kucka kojoj nista drugo sem jebanja sada nije na pameti. Videla sam kako mu kurac stoji, strahovito ukrucen, pomodreo od nabreklosti, sa venama dovedenim gotovo do prskanja. Medeni moj... Kako bih sada volela da te pomazim, da te poljubim dole, da ti usisam taj tvoj prelepi kurac u usta i dovedem te do kraja...

Umesto toga, bices jeban, ponovo.

Crnokosi se zario u njega jos grublje nego depilirani. Ali sada moj decko nije uzmicao. Sada je prihvatao, sada se i sam gurao na svog grubog jebaca, tako da mu kurac udje jos dublje. Sada je ritam jebanja, ritam brutalnog prodiranja bio zajednicki. Gledala sam kako im se muda sudaraju, i jedna i druga obrijana, tvrda, nabrekla, zeljna da izbace spermu.

Gledala sam kako se moj voljeni izvija dok mu je crnokosi samarao dupe, slusala sam ga kako stenje dok ga je ovaj nazivao kurvom i naredjivao mu da se nabije na njega svom snagom. Izludjivao me je prizor debelog, nabreklog kurca kako izlazi iz tesne guze mog decka i kako se natrag u nju zariva. Bio je jeban, onako kako sam uvek zelela da ga pojebem. I konacno, konacno jesam. Konacno je bio preda mnom, bespomocan, ponizen, prelep, razvaljivan debelom kurcinom, poslusan i prelep, o Boze, kako je bio prelep i kako sam u svojoj utrobi osecala svaki njihov pokret, kako sam se iznutra grcila svaki put kada bi crnokosi zario u mog ljubavnika svoju karu. Kako sam ludela i osecala kao da sam tu, medju njima. Celo mi je bilo oroseno znojem, a medju nogama sam bila strahovito mokra, gledajuci ud mog voljenog, pomodreo od nabreklosti, tvrd kao kamen, kako bode vazduh dok on radi kukovima poslusno prateci ritam svog jebaca.

I onda, onda je moj ljubljeni svrsio. Bas onako kako sam ja svrsavala kada je on jebao mene. Bas tako je jecao, bas tako se grcio, kao zena, kao drolja koja ne zna ni za sta drugo do za kurac koji joj razvaljuje utrobu.

Crnokosi ga nije ni dotakao rukom. Orgazam je dosao iznutra, samo od grube ljubavi, od uzasnog ponizavanja, od potpunog prepustanja mojim fantazijama i surovim muskarcima. Kurac mog ljubljenog je sam od sebe poceo da izbacuje strahovite mlazeve sperme na pod a on je svaki mlaz propracao krikom na granici ludila, slasti i agonije.

Znam kako je stezao guzu u orgazmu, znam kako je stiskao kurcinu svog jebaca, bas onako kako sam ja to radila svaki put kada bih sama svrsila sa njegovim kurcem u dupetu. Zato me nije zacudilo, zato me nije iznenadilo sto je crnokosi i sam poceo da svrsava. Sudeci po njegovim grcevima, prva dva mlaza zavrsila su duboko u utrobi mog voljenog, a onda je izvukao kurac i, brzo radeci rukom poceo da izbacuje seme po njegovim ledjima i guzi.

Nije mu to bilo dosta. Kada je zavrsio sa ejakuliranjem, ustao je i povukao mog decka tako da se ovaj digne na kolena a onda mu je poturio kurac sav umazan od sperme pred lice i naredio mu da ga olize. Znala sam da je san pred krajem, da je on pred budjenjem iz fantazije u koju je usao samo zbog mene, u koju sam ga namamila. Ali prihvatio je, onako vezan, onako znojav, ponizen, umazan spermom i suzama, onako prelep. Prihvatio je i olizao kurac svog drugog jebaca.

Nakon toga su se ova dvojica okrenuli i otisli, uzimajuci svoju odecu. A ja sam ostala u fotelji. I posmatrala coveka koga volim kako kleci, i dalje vezanih ruku. Slomljen. Slab. Ponizen. Umazan. I prelep. Ustala sam, osecajuci kako su mi se gacice onako raskvasene potpuno zalepile za kozu. Prisla sam mu, jako, odsecno koracajuci, naglasavajuci svaki udar stiklom o pod. Znala sam da zna sta mi je potrebno. I znala sam da mi nikada, nikada vise nece reci ne.

Нема коментара:

Постави коментар