петак, 13. јул 2012.

Medicinski incest

Goran Dvorak je 16 godišnjak tamnosmeđe kratke kose i mršava prosječna tijela uz zavidnu veličinu njegove stvari. Moglo bi se slobodno reći da je djevac, ali imao je već nekih "neuspješnih" seksualnih iskustva. Prvi puta mu se to dogodilo u osnovnoj školi, već u osmom razredu. Za vrijeme dežurstva je uspio svojoj najboljoj prijateljici gurnuti ruku u gaćice i napipati joj grudi, ali nije bilo ništa više od toga. Ona mu više nikada nije dala priliku, ali nikada nije zaboravio njezine meke grudi.

U obitelji je bio sin jedinac, a majka mu je bila rastavljena. Majka je imala smeđu dugu kosu, lijepa lica, odličnih oblina i sjajnih nogu koje je stalno pokazivala svojim kratkim suknjama. Otac je pobjegao sa drugom, a majka mu to nikada nije oprostila. Tako je živio sam s majkom koja ga je dosta razmazila. Bila je slobodna kada je bilo riječ o seksualnim razgovorima kao masturbacija, ali nikada nije išlo daleko. U posjet im je najviše dolazila njezina sestra Suzana. Bila mu je to omiljena teta; duge bujne crvene kose i mladenačko lice u 34 godini. Dolazila je ravno za posla doma u svojoj bijeloj medicinskoj kuti i stetoskopom da bi za vrijeme pauze razgovarala s svojom "prebliskom" sestrom ili joj pomogla kako je mogla.

Uvijek bi razgovarale u kuhinji, a Goran je znao sjesti pokraj svoje tete na klupi kraj zida, a majka na stolcu s druge strane stola. Ipak ga je sama teta uvijek dozivala da sjedne kraj njega i često ga znala pogladiti po nozi, a bilo je trenutaka kada ga je onako iz šale pomazila po butini. U tim trenucima je osjećao neobičan osjećaj koji je osjećao kada je rukama mazio prijateljičine sise. Uvijek je kriomice promatrao tetine gole noge prekrivene bijelim čarapama. I ona je ponekad primijetila nećakov pogled, ali bi se samo nasmiješila i pravila se da ništa ne primjećuje.

Jednom prilikom, pri tetinom posjetu, majka i teta su pile kavu i jele štrudle od jabuke. Goran je po običaju bio pokraj tete. «Jesi li čula da je…upss!» Za vrijeme razgovora, teti Suzani ispadne komadić štrukle na pod. «Mali moj medeni, možeš li mi to podići za poda? Teško mi se saginjati.» Pomazila ga je po kosi i potaknula ga da ju posluša. Goran je primijetio kolač, ali je bio ispod stola i morao je na sve četiri stati da bi ga mogao doseći.

Uvukao se ispod stola dok su sestre mirno razgovarale. Ali teta više nije imala prekrižene noge, već ih je prvi puta raširila. Goran je pronašao kolač i pokupio ga, ali nije se mogao suzdržati i ugledao je tetinu obrijanu picu. Baš toga dana nije nosila svoje bijele čipkaste gaćice. Prvi put je vidio pravu žensku picu, i to baš tetinu. Majka je primijetila da joj sin nešto švrlja ispod stola, pa je kazala. «Gorane, što radiš ispod stola?»
«Ja… Ništa, mama.»
«Ma pusti ga, Tina. Kolač se zalijepio za pod. Neka ga očisti.» kazala je teta Suzana.
«Dobro. Obriši onda to, Gorane.» naredila je majka.

Goran je osjetio nabreklinu na hlačama zbog uzbuđenja između tetinih nogu i majčinih golih nogu. Majka joj je danas nosila kratku žutu suknju i žutu majicu, pa je mogao vidjeti njezino bijele pamučne gaćice. Nabreklina mu je rasla, a on sav zbunjen nije znao što da radi. Samo se smjesta požurio obrisati mrlju na podu kada je osjetio nečiju nogu na svojoj guzi prekrivenu trenirkom i boksericom. Zbog toga se prestrašio i žurno izašao van. No, naglo se okrenuo da njegova rodbina ne bi vidjeli golemu nabreklinu koja mu je stršala iz bokserica i virila iz trenirke. Teta se tiho nasmijala kada je vidjela da je otišao u kupaonicu gdje se na brzinu izdrkao ne mogavši izdržati.

Poslije pet minuta, Goran je mirno izašao iz kupaonice. Ponovno je sjeo pokraj tete sav smiren. Majka je u tom trenutku kazala. «Suzana, ti si doktorica. Da li mi možeš pogledati onu čudnu kvržicu?»
«Naravno, Tina. Pokaži mi ju.» kazala je teta.

Majka je bez ikakvog srama podigla rub majice otkrivši bijeli grudnjak. Inače Goranu nije prvi put da se majka skida pred njom, ali nikada do gola. No većinom je to radila kada bi njezin sin gledao televiziju ili bi se žurila na posao. I sve bi to brzo napravila da Goran ništa ne stigne vidjeti. Ali sada, mogao je dobro vidjeti majčine grudi koje su bile četvorke za njezinih 36 godina. Nije znao što da radi, pa je samo mirno sjedio kada mu teta kaže. «Makni mi se malo, medeni.» Kao da ga je struja stresla kada ga je teta dotaknula po ruci, malo se pomaknuo i dao joj mjesta.
Teta suzana je prišla svojoj sestri. «Gdje ti je ta kvržica?»
«Čekaj… Gorane, daj idi u svoju sobu.» kazala je majka.
«Ma daj, Tina. Nije to ništa posebno da bi trebao ići u svoju sobu. Neka bude tu. Neka nauči osnovne stvari.» kazala je teta neobično gledajući Gorana, pa se okrenula prema sestri. «Pokaži mi.»

Majka je sporim pokretima skinula grudnjak dok je teta suzana držala rub majice i tada je otkrila svoje gole grudi pred Goranom. Goran je ponovno osjetio neobičnu privlačnost i nešto što bi nazvao pohotnošću. Teta suzana je objema rukama dohvatila zajedničke sestrine sise i pomilovala ih. «Aha, našla sam tu kvržicu. Ne, nije ništa.» Goran je pogledom tražio tu kvržicu na majčinim golim grudima, ali nije primijetio nikakvu kvržicu ili madež na njoj. Majka je stavila na sebe grudnjak i majicu, pa se poljubila u obraz sa sestrom i svatko je išao svojim putem. Goran je još uvijek bio uzbuđen zbog te neobične scene i svoje pohotne privlačnosti. Nije puno znao o incestu, ali ga je strašno privlačio.

Par dana poslije, Goran je bio na dvorištu i penjao se po drvetu iako mu je majka to branila. Majka mu je u to vrijeme u sličnoj žutoj odjeći kuhala ručak i promatrala svoga sina kroz prozor. Zbog utjecaja filma Tarzan, volio se penjati po drveću. Ionako nije imao nikakve druge zanimacije u selu gdje je živio. Odjednom je grana na kojom je nogom stao pukla i padne na pod. Udario se prsima i nogama na meku travu, ali nije bio to tako jaki pad. Majka je tiho vrisnula od straha i potrčala vani. Sagnula se kraj Gorana koji se dirao po preponama koje je isto ozlijedio pri padu. «Jesi li dobro, sine? Gdje si se ozlijedio? Je li sve u redu? Kako s…»

«Dobro sam, mama… Dobro sam.» promucao je Robert s teškoćom od boli u preponama. Majka je primijetila da si dira prepone i uvela ga u kuću. Odvela ga je u svoju spavaću sobu i polegla ga na krevet. Počela mu je skidati trenirku, a sin se prestrašio od srama i čvrsto držao trenirku. «Što to… radiš, mama?»
«Moram pogledati gdje te boli. Vidjela sam da si se jako udario.»
«Nije ništa, mama… joj… kako boli…»
«Skini ruke s trenirke, smjesta.»
«Ne… treba, mama.»

No, mama je maknula ruke sa trenirke i brzo ih skinula primijetivši malu nabreklinu na bijelim pamučnim gaćama. Nije se obazirala na nabreklinu i brzo mu je skinula gaće dok je sin bio zacrvenjen i uzbuđen, ali su ga boljela muda i nije mogao ništa. A što se erekcija povećavala, to ga je jače boljelo. Mama je pogladila visoko uzdignuti kurac što je Gorana jako uzbudilo. Prvi puta je osjetio ženske mekane ruke na svojem kurcu. Htio je da mu mama to nastavi raditi, ali je naglo prestala i kazala. «Moramo brzo u ambulantu. Ne izgleda dobro.»

Kada se sjetio da teta danas ujutro radi u ambulanti, još se više zacrvenio i kazao. «Ne treba… Zbilja, mama… Sve je u redu.»
«Ne, odmah idemo. Možeš ići u tim trenirkama i majici. Stavi ih na sebe.»
Goran ju je poslušao i navukao na sebe hlače. Brzo su otišli u ambulantu koja je bila prazna. Bilo je vrijeme pauze. Majka je otišla do glavnih bijelih vrata i pokucala na njih. «Suzana, ja sam, Tina.» Vrata su se otvorila prema naprijed i u hodnik se pojavi suzana u svojoj bijeloj kuti, košulji, suknji i čarapama. «Što je bilo, Tina?»
«Goran se ozlijedio. Pao je sa drveta.»
«Mama, nije ništa…» kazao je iskreno Goran shvativši da ga prestaje boljeti.
«Ne, nećače. To moramo pogledati. Nije valjda da se bojiš doktora?» kazala je teta s širokim zavodljivim smiješkom.

Zajedno su ušli unutra u prostoriju za zeleno – bijelim medicinskim krevetom, stolom punu medicinskih stvari i papirima, vagom, ormarićem i prozorima prekriveni zavjesama. U ambulantu se nije moglo vidjeti pošto je vani bio samo brijeg i nekoliko šupa. Teta je pokazala rukom na stolac. «Sjedni.» Sjela je na svoj stolac i pitala sestru. «Onda, Tina, što se dogodilo? Pao je sa drveta?»
«Da, već sam mu rekla da se ne smije penjati na drvo.»
«No, znaš tu mladež. Je li tako, Gorane?» kazala je teta i pomazila ga po nozi. «Gdje si se ozlijedio, Gorane?»
«Ja… zapravo…» promucao je Goran od srama, pa je majka uskočila. «Ozlijedio se po preponama. Trebalo bi ga pogledati. Mislim da sam vidjela plavu mrlju od masnice.»
«Dobro.» kazala je teta i stavila oko vrata stetoskop. «Digni se, Gorane i skini trenirku i gaće.»

Goran se je uspravio, ali je prstima prčkao po vezici koje su mu držale trenirku. Sramio se svoje erekcije koju nije mogao kontrolirati i koja se povećavala. Teta ga je pozvala bliže sebi i sama mu počela oslobađati vezice sa trenirke. Sporim pokretima mu je skidala trenirku i primijetila golemu nabreklinu na gaćama. Goli ružičasti glavić je oprezno virio iz vrha pamučnih gaćica. Tiho je uzbuđeno uzdahnula. «Budeš li sam skinuo gaće ili da ja?» Goran je i dalje odugovlačio, pa je teta, skoro žurno, skinula gaće i ostavila ih još na nogama zajedno sa trenirkama. Majka i teta su uzbuđeno promatrale Goranov ukrućeni kurac koji je bio vrlo visoko, nadmašivši 20 centimetara veličine, ali su se suzdržale i nisu pokazivale uzbuđenje.

Teta Suzana je mirno rukom dotaknula Goranova jajca i počela ih trljati svojim prstima. «Reci mi kada te bude počelo boljeti.» Majka je sjela na slobodni stolac i mirno promatrala Gorana i svoju sestru. Nastavila je trljati Goranova jajca, a Goran se pokušavao suzdržati od uzdisanja zbog odličnog osjećaja koji mu se javljao u tijelu. «Ne boli te tu? Idemo malo više gore…» Ruke su joj pošle po njegovom ukrućenom penisu i počele ga čvrsto maziti. Prstima je dirala njegov ružičasti glavić i sve jače uzbuđivala Gorana.

Odjednom je bez upozorenja počela natezati Goranovu kožicu i uzbudila ga do ludila. Osjećao je da će svaki čas svršiti, ali suzdržavao se. Nije mu svaki dan teta drkala pokraj majke. «Da li te još boli, nećače moj mali?» Goran je uzbuđeno gledao tetine oči koje su ga pohotno promatrale. Majka se digla sa stolca i išla iza leđa Goranu. Stavila je ruka na njegov trbuh i poljubila ga u lice i vrat. Teta je sve brže natezala kožicu dok je majka mazila njegov trbuh. Uvukla je ruke ispod sinove majice i počela ga skidati sa njegova tijela. Goran se je samo prepustio.

Teta je polako prestala natezati kožicu i isplazila je jezik gledajući nećaka u oči. Vlažnim vrhom jezika je dotaknula njegov ružičasti glavić i počela ga lizati. Goran je tada počeo uzbuđeno dahtati i disati. Mislio je da će mu kurac puknuti kada ga je teta počela halapljivo gutati. Iznenada je osjetio nečije usne na svojim jajcima i shvatio da mu majka iza leđa počela ljubiti jajca i lizati ih. Mora da sanjam. Štipnuo se da se uvjeri, ali još je bio tu. Teta mu je doista sve jače i halapljivije pušiti kurac, a majka mu lizati jajca. Pomalo je bio prestrašen jer nije znao što da radi. Zasada im se samo prepustio.
Majka je prestala lizati jajca. Uspravila se i pošla do tete. «Reci mi, sine, tko ti bolje puši? Tvoja mama ili teta?»

«Ja… Morao bi vidjeti…»
«Si čula?» kazala je majka i sestra ju posluša, a ona je kleknula na pod i bez izmotavanja progutala njegov kurac, ali duboko nego je to radila teta. Majka mu je doslovce gutala i sisala kurac, tako jako, ali opet tako dobro. Luđački mu ga je gutala i počela lizati. Nježno mu je grickala glavić i opet dalje oblizivala cijeli penis. A teta je podigla rub suknje i počela se maziti po vlastitoj obrijanoj pički. Goran je ponovno vidio njezinu pičku i željno ju htio kušati, a teta je to primijetila u njegovim očima. Teta se uspravila sa stolca i počela se skidati. Goran je okrenuo glavu prema teti koja se počela skidati pred njim i ostala gola. Tada je promatrao njezine velike obline, crvene sočne bradavice i sjajne noge.
Legla je gola na krevet i raširila noge. «Tina, ne misliš li da je vrijeme?»

Majka je nezadovoljno uzdahnula i još jednom mu oblizala sočni kurac, pa se i sama počela skidati. A Goran joj je pomagao, skoro joj strgnuvši odjeću zbog vlastite mladenačke nestrpljivosti. Kada je bila gola, ponovno je ugledao njezine sise i dlakavu pičku. Prstima joj ga je dirao i osjetio da je vlažna. Majka ga je povela do tete i prstima pomazila po njezinoj pici. Sagnula je glavu i počela joj ga lizati. Goran je uzbuđeno promatrao kako joj majka gura nekoliko prstića u macu i počela miješati. Majka se popela na krevet i guzu usmjerila prema Goranu. Njezina guza je bila previše visoko da bi u nju gurnuo kurac, ali je bila do visine njegove glave.

Promotrio je njezinu rupu na guzi i vlažnu pičku s koje se cijedio sok, pa je počeo štipati njezinu sočnu mekanu guzu. Raširio je rukama njezine guzove i počeo joj lizati čmar. A majka se strasno uzbudila i jače lizala sestrinu macu dok se ona trljala rukama po vlastitim sisama. Gurnuo je prst u njezin čmar, a prste druge ruke u njezinu sve vlažniju pičku. Počeo je lizati jezikom njezinu guzu i čmar, pa je brzo i nestrpljivo prešao na njezinu picu. Gurao je duboko jezik unutra, a mama se okrenula i leđima naslonila na krevet. Nogama ga je dohvatila i mazila ga po golim leđima dok je on sisao njezin klitoris.
Teta se maknula sa kreveta i zgrabila Goranov penis. «Dođi, pokazati ću ti što treba napraviti.» Goran je poslušno slijedio tetu koja je stala kraj majke koja je ležala na krevetu i promatrala njegov penis. «Ovo moraš staviti u njezinu rupu, shvaćaš, moj nećače?»

Goran se brzo popeo na krevet i bez puno odugovlačenja nabio kurac u majčinu pičku koja već godinama nije osjetila muški kurac. Nabijao se na nju i prodirao duboko dok je ona uzdisala. Cijeli krevet se tresao pod njihovim pokretima. Goran je ubrzavao pokrete i čvrsto stiskao rukama majčine butine, a onda njezine sise i mazio ih. Potezi su bili sve brži, a majka je počela doživljavati orgazam, bolji nego kada ju je bivši muž znao ševiti. Nikada ju nitko nije tako dobro jebao kao vlastiti sin. Majka je svršila i zadovoljena legla na krevet.

Sin je primijetio da majka više ne može, a sam je već bio pri vrhuncu. Nije htio svršiti vlastitim drkanjem, a htio je probati nešto novo. Ugledao je tetinu guzu koja je stršila kada se ona sama prsima naslonila na radni stol. Žurno je otišao do nje i silovito počeo gurati, ali teta ga je upozorila da bude pažljiviji. Goran ju posluša i polako joj počne gurati kurac u rupu. Sve do samoga kraja. E tada mu nije bilo premca. Počeo ju je silovito i žestoko jebati da se i cijeli radni stol tresao. Malo mu je nedostajalo da se ne raspadne pod njihovom težinom i žestinom jebanja. Nekoliko puta ju je lupio po guzi, a teta je svaki puta zadovoljno vrisnula od uzbuđenja.

Goranov penis više nije mogao makar je još htio. Izvadio je kurac koji se spremao eksplodirati. Teta je to primijetila i naglo se okrenula, pa mu počela ponovno pušiti kurac. Majka se također požurila i kleknula. Penis mu je eksplodirao i počeo prosipavati bijelo sjeme po njihovim licama. Trljao je goli i vlažni glavić po njihovim licama dok su majka i teta jezikom čistile njegov penis.

Teta se uspravila i pogledala na sat. «Prošla mi je pauza. Moram na posao.»
Majka se počela opet odijevati zajedno za tetom, a sin je bio malo razočaran što je sve bilo gotovo. Teta je klimnula prema sestri koja je sinu kazala. «Ne brini se. Biti će toga još…»

Нема коментара:

Постави коментар